7.18.2011

gelang / bangle murah murah !



assalamualaikum lalings ^^


sempena nak raya ni apa kata korang try lah beli bangle matching matcing dengan baju raya korang . *puasa pon belom -..-''  tak raya pon buleh beli . hihi , dah dah tengok jom bangle . dah tengok sila beli . kihkihkih ;p

 *sori kalau gambar tak clean and clear pulok ;p


NR 40844

price : RM 4.80


NR 40845

price : RM 4.80


NR 41409

price : RM 6.80
*siyes cantik pakai kat tangan :)

NR 41408

price : RM 6.80


NR 40636

price : RM 3.90
*bagitahu nak warna apa ye :)


cantek and murah kan ? kalau ada yang berkenan di hati buleh inbox direct dekat pesbuk tomato oke ^^





mekasheh ya, jangan lupa beli ^^
p/s : not including postage oke ;)





12 comments:

saiazuan said...

err.. ni unisex ek? ;p

shahjiehan said...

la...murahnya...

dpt ke untungnya???

H.J said...

sy tak paka bangle..hehe

nuruashia ♥ said...

kaler hitam ade tak yg gelang tu??

vampire's lovex said...

memang murah....

barbaloi baloiiiii... hehe

unieMARKS :) said...

comel!

cik ayin said...

wahhh :)

najihah sahami said...

phewwwiittt......tomato jual gelang skang. ladang camane?

SoPHiEa ZaaRa said...

saiznye cemane? buatnye beli tak muat kang. saiz tangan saye ni sangatlah kecil molek.. lalala~

tomatokering :) said...

@SoPHiEa ZaaRa hihi ,, standard gelang lah dear ^^

tomatokering :) said...

@najihah sahami ladang dah malas jaga lah mish . sobsob ;p

bedpet said...

yg ada bunga tu shantek! tp lengan kite ni tecik je. takut tak muat -.-'

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome