7.11.2011

halls shockville | tembak dapat duit


assalamualaikum lalings !
camat menjamu malam ;p


riang ria hati dapat berbuka dengan bihun sup sotong buatan kedai mak jenab tadi . terasa sejuk je perot dapat bagi reward dekat perot setelah seharian penat berpuasa sambil buat kerja . *ceittt rajin sangat konon padahal terbongkang je kerja -..-''

hari ni jom join tomato main tembak tembak orang dengan sepuas hati . yang ni tembak takpe kompem korang tak dipanggil pesalah juvana . huahaha -..-''


*klik untuk main


tadi jengjalan kat belog jeylo malaysia kita tu, ternampak pulak natang ni macam seronok je untuk ditenyeh tenyeh kan . apa lagi tenyeh lah sepuas hati sekali masuk masuk ada game tenyeh manusia ala ala zombi . disebabkan geram dengan cerita juvana tadi , bayangkan lah sang zombi tu semua cikgu raja . padan muka ! huahahaha *gelak syaiton -..-''

kalau tak silap contest ni start  13 jun sampai 7 ogos . grrrr dah lama baru tomato perasan game ni . terlepas lah nak menimang duit . *memang bernapsu duitan sungguh -..-''

kalau korang tembak tembak macam main polis entri one to jaga tu pastu korang kumpul point bebanyak , dapat lah korang hadiah lemayan makan tujuh keturunan pon tak habis . pehhh memang syiok lah kan . tapi malangnya setakat ni baru kumpul dua ribu lebih mata . grrr

kalau korang terer pergi lah tenyeh main natang tu . test korang power ke tak hingga dapat mengalahkan penembak antarabangsa malaysia . main seronok seronok pon boleh jugak . release tension lepas gaduh dengan boipren mahupon kawan sebilik ataupon lepas gaduh dengan adik . ;p



siapa geram dengan tomato boleh lah main . ;p




7 comments:

saiazuan said...

sma2 la kita menembak tomato~

dah baca komik atwr #4?
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

cik hani said...

cik hani tak suka sangat main game tembak2 ni.. hihihi.. tangan tak cekap..hhihi

cikpia said...

nak try gak.... tapi biar la cik tom yang menang...... kang nanges lak!!!

JIJI YU said...

aku dapat full marks menembak mase plkn..

Nazz@Purple said...

suke2..lame tak main game

norihan bakery said...

takpe sekali2 main tembak2 takde salah..hobi anak2 kat rumah..sesekali kena jerit jugk..hehe..

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Xdpt main. Tension je. :(

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome