7.16.2011

barney warna kuning


camat malam lalings yang ku sayangi ! ^..^''


disebabkan mood yang tiada memanjang tak hingat , malas nak hupdate merapu sambil makan kerapu masak lemak . betol malas . tolong katok tomato hingga terburai isik supaya nampak lebih kurus please . >..<''


it supposed to be purple right -..-''


motif mengenang kembali kisah kanak kanak berhingus meleleh hingga ke lantai sambil jalan mengesat ngesat hingus dengan baju . *anak pak misai memang sangat sememeh oke . -..-''

sampai sekarang pon sumpah tak tipu tomato memang minat sangat mewarna . kalau pergi kedai buku nampak buku kaler kaler memang dah rupa macam shinchan bila nampak pompuan cantek . bling bling mata ibarat ada emas depan mata sambil terkinja kinja tarik tarik baju mama dengan harapan nak dapat buku tu . 

tapi harapan tinggal harapan bila tersedar "ouh, aku dah besar sekarang !" *sobsob sambil ngelap airmata yang bergenang T_T 

buku kat atas tu pon tomato bantai kongsi kongsi cilok kaler buku budak kecik time pergi rumah uncle . sadisnya . rasa nak meleleh hingus dan bergenang air mata saat mewarna barney chomell gebu tu . *sobsob lap hingus lagi T_T

memang tak mampu beli buku warna yang dah naik harga lipat kali ganda tiga hingget padahal dolu tigaplohsen pon dah boleh dapat . sadis lagi . *sobsob .


tolong bagi hadiah buku warna plish >..<''




14 comments:

zOeY zAu YaH said...

saya dulu pun ska kaler2..skang kdg2 buku ank sedara jd mgsa haha..barney alaf baru ke kaler kuning? haha

Mra Mastura said...

aku balek jb tiap2 hari kene kaler buku tadika anak sedara aku -___-"

nuruashia ♥ said...

olololo...comey jewp barney kuning eheheh..jgn sdeh2 heehe

saiazuan said...

barney n tomato~
hehe

Kucing Serius. said...

Nice one!

Ingatkan barney ni tak join politik. Rupanya dia join jugak BERSIH. Ahaha

Aida Azryn said...

barney kale kuning? -_____________-"

Cikya said...

Tom,

nak buku warna murah, perhi book fair, confirm lelong..hehe :D
masa beli untuk anak sedara, 4 biji RM10, dah ok lah tuh..

Cik Asma BLuppy said...

kuning? barney pergi kat BERSIH ke?
huhu

Far8 budak baik said...

hahahaha..tak lawa pun kau
mewarnaknnnn pic tuuu...
ayat mmg tak ley belahhh..
nympah bace..hahahaha =p

najihah sahami said...

hahah..nak pepel gak..xaci tol. suka2 je tukar baju barney ea..grrr!

sarah mohamad said...

mengenang kembali cik tomato di zaman kanak2nyaaa heheh pulak tuu kalerkan barney kaler kuninggg hehehe

Wanie said...

nanti tomato kahwin wanie hadiahkan buku mewarna nak? :P

JIJI YU said...

kekadang aku tgk cara ko menulis ada sama ngan cara yuyu le..adek badek ke pe

Far8 budak baik said...

sekali lagi..
mmg tak pandai nk update ker??
hahahahaha =p

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome