7.28.2011

Happy Life Shoppe | siapa kata pakai shawl tak boleh tutup dada ?



assalamualaikum lalings ! ^^

akibat tak reti nak basuh kaki sebelum tidur hamekk kau mimpi hantu gentayangan terbang menerbang . seremmm . tengah gegolek semalam ada terjumpa satu blogshop ni . shawl lah yang pasti . dah dasar peladang menganggur kan memang carik trend trend shawl jela pastu menghabiskan duit . *dasar dahi licin . err -..-''
inner neck ni siyes lawa ^..^''


hari ni tomato nak share dengan korang tutorial pakai shawl tutup dada . orang bising pasal pakai shawl tak tutup dada la, terbukak sana sini kan . padahal sebenarnya boleh je nak pakai shawl tutup dada . kalau korang pandai gegodek style kan shawl mesti boleh . tak boleh meh tengok style shawl dekat happy life shoppe ni . ^..^




untuk kaum laki sila terjah untuk bershopping untuk dihadiahkan kepada bakal makwe, tunang, ibu terchenta mahupon orang gaji di hari lebaran nanti oke . ^..^


ada banyak lagi tutorial dekat blogshop ni . ada tutorial pashmina pon ada tau ! korang boleh terjah nanti tau . siapa yang tak berani nak style kan memacam pesen boleh lah tengok dekat blogshop ni oke ! ^..^


dorang pon ada jual memacam tudung tau . shawl, inner neck, denim banyak lah . semua cecantekk belaka ! pehh memang napsu membuak buak tengok semua ni . haish . *dasar perempuan . -..-''


cantikkan pashmina ni ^..^''


jom join contest ni ;)


bagi gegurl yang nak join contest pon boleh . dapat shawl mahal kemain tau ! rugi tak join . nanti raya boleh lah korang pakai . pehhh .cantik menawan korang nanti ! >..<'' kalau korang taknak bagi dekat tomato . kehkehkeh . ;p


belog happy life shoppe
LIKE fanpage HappyLifeShoppe 
LIKE gambar tomato ni oke ^^ 

tunggu lagi ? jom terjahhh ! ^..^



10 comments:

JIJI YU said...

tak ramai sgt le pakai shawl tutup dada

Salim Harmanain said...

err..nak shoping shawl bg sape ye?? T_T

nuruashia ♥ said...

hohohoho..betul tu..nuru pon terase adeh T_T

Rtp Farra Arisha said...

ha'aah laah. shawlnya cantik2 semua :))

Etong said...

macam-macam style pakai shawl sekarang. depends orgnya yg mau ikut style yg tutup dada atau tidak. kan cantik kalau ikut style yg lebih tertutup. bergaya, bergaya juga. tapi mesti tau hukumnya kan :)

meaw said...

aku sekarang tibai tudung bawal balik,haha

Bulan said...

cantik2 shawl nye. :p

setuju! pakai tudung pun leh tutup dada.tak pakai tudung?nk tutup dgn pe? tudung saji kot.eheee

PinKy MoMMa said...

adik omato: akak dah like hehe :)
all da best sayang..

cantikla cara dia pakai pashmina tu huhu..suka!

cik hani said...

cantek shawl tu..

saiazuan said...

kami nk tgk tomato brshawl... hehe

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome