7.12.2011

cawangan fruitland di malaysia | atas permintaan lalings sekalian


assalamualaikum lalings ! ^^


disebabkan ramai yang meleleh leleh air liur mencecah ke lantai sejak entri SONO nie semalam , maka hari ini dengan penuh rasa berwibawa nya tomato nak bagi senarai yang tak berapa jela kat korang kat mana ada fruitland ni . kesian tengok korang dah tak ketahuan semalam . *memandai je -..-''

sebelum u meh nak bagi korang menjamah menjamu selera lagi dengan gambar gambar yang sangat akan membuatkan korang lebih tak ketahuan lepas ni . miahaha *gelak syaiton -..-''


baru ingat ni rainbow lolo -..-''

ni lolololo -..-''


memang meleleh . taip entri pon meleleh hingus hingga cecah ke lantai sambil capai tuala lap lap air liur . errr -..-'' ada doblas perasa tak silap fruitland ni . semua lolo lolo belakang nama dia . hihi ,

puas tomato gegolek kat memacam tempat gugel gugel nak carik kat mana ada . tapi kan main susah lagi . T_T so , yang tomato tahu kat bawah ni list dia :)

-- jusco balakong
-- ikea
-- jusco AU2
-- queensbay mall
-- tak pasti . huaha T_T


tapi tak silap tomato dah banyak tempat kalau korang jengjalan ada fruitland ni . especially jusco . try la search search sesambil jalan tu . tomato pon selalu godek kedai kedai makan yang nampak menyelerakan dan enak bila jengjalan . *dasar sang kuat makan -..-''



soriiii ni je tomato tahuk T_T
kalau korang tahu sila bagitahu tomato ye ^^
mekasheh ya ^^





17 comments:

saiazuan said...

nyummy~

nsb da buka puasa.. huhu

Wanie said...

huwaa..mngu pas baru g queensbay!
tak perasan lak fruitland..
makaseh ye cik tomato utk info ni..

Cik Azizah said...

peh...nmpk sedap giler!!

JIJI YU said...

hahaha kat maen ni weyh..kat kl belambak tak

gadis melayu said...

terliur tengok.. huhuhu..

hana nabihah said...

sedap2 ;)

Adam Idris said...

dia xde website ke utk malaysia ni
senang ckit kan...huhu

cik hani said...

wahhhhhh..tergoda iman i dengan eskrim tu

Cik Asma BLuppy said...

perisa tomato ade x?
hihihi.. nk g serbu la....best je nmpak sampai meleleh da ni=P

Bluewendy said...

Nyumm..Nyumm..sedapnye... nak try lah skali..=)

cik ayin said...

sedappppppppnya!

ღ p!nk veLvet ღ said...

pergh! pergh! pergh~ 10 kali lagi pergh! hahaha~~

nuruashia ♥ said...

pasaipa laa kt sini xde eh?

NURUL AINI NORAZMAN said...

terliur!!!! sedap tuhh

zamira said...

ok...seyes trliur nak gler tgk fruitland nie!!wowwwww!nak3!!

YUL said...

wohoho.. xnk tgok bole? tkot trliur ah.. hehe :P

aizamia3 said...

wah sedap..
rasa nk breakfast dengannya.. ;)

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome