7.26.2011

doploh satu gambar yang superb chantek nya !



assalamualaikum lalings ! ^..^

hoyehh sangat sukak mood hupdate dah kembali seperti dahulu kala ! dah penat bersembunyik di bawah pohon cemara selama beberapa hari demi mendapatkan feel dan mood blogging yang dah kelaut akibat asyik tak ketahuan je hidup ni . *pehh poyo gilos pulak -..-''

demi mendapatkan mood ceria di malam hari dan tido yang lena bersama selimut tebal kesayangan sambil bermimpikan abang botak , tomato nak huplod doplohsatu keping gambar yang tomato tangkap dengan menggunakan DSLR orang lain . *dasar . nak beli gegula pong mintak duit mama -..-'' 

tomato nak tunjuk biar korang tengok dengan terbuntang bijik mata melihat keindahan yang telah DIA ciptakan untuk kita . sila tengok sambil mata tidak berkelip selama seratoslimaplohmenet oke >..<''























just one word : SUBHANALLAH 


dunia ni sebenarnya terlalu indah untuk kita nikmati macam terjumpa duit seribupuloh juta tepi jalan . masing masing ada cara tersendiri nikmati hidup kan . jadi jangan sia-sia kan macam kita kunyah chewing gum pastu buang je merata-rata pastu lekat bawah kerusi . *pengotor  >..<''


cilok gambar dari : SI DIA 

nak lebih lagi : SI DIA DAN DSLR


p/s : memandai aku je nak bubuh nama dia kan ? kahkahkah , jangan marah bang afro ;p



mekasheh ya datang sayangs ! ^^
kena marathon lagi hari ni .
pakat kurus lah peladang hari ni >..<



21 comments:

sumaiyah mokhtar said...

hyeeeeee sgt2 cantik :)

ღ p!nk veLvet ღ said...

wahhh~ nice lah pic ni sume :)

Salim Harmanain said...

best dapat dating kat sini... :)

saiazuan said...

tmpat2 prcutian dgn botak ~_~

NURUL AINI NORAZMAN said...

mendamai dan menenangkan,.=)

nuruashia ♥ said...

cantik sungguh ciptaanNye ehehhe :)

JIJI YU said...

dah edit tahap gaban dah ni..tapi ok ..ehhe

CintaKhadijah said...

wah...santik! <3

Dalin said...

waaaaahhh... Cantiks.. !

igt haplod gambar ahkak tomoto.. hiks~ ^_^

meaw said...

ehh,aku nampak aku ada dalam tu la,hehe :P

mizzkechique said...

subhanallah...

..hizamirahim.. said...

wah.
pandai betol die amik gambar.
:B

cik hani said...

ciptaan Allah tiada tolak bandingan..
hikhik

sarah mohamad said...

semuaaaa gmbar cantik2 cik tomato dan tak lupa indahnya cipataan Allah.

Mra Mastura said...

paliiiiiiing suke gambar yg ade shell tu. hhe semua lawa. Subhanallah :)

h A n Y S said...

cantiknya keindahan alam ciptaan Allah ni..
ang captured sndri sume ni ea? pandai! XD

NuR 'aQiLaH said...

semat! ;)

amna said...

subhanaAllah...
besarnya ciptaan Nya. indah & sangat menginsafkan :')

PinKy MoMMa said...

sangattttt indah :)
ciptaan Dia..tak de saper yg boleh menandingiNya..

Sunah Sakura said...

subhanallah.... cantikkkkk sangat ciptaan Allah kannn!

EpoLღsiKunang2 said...

Cantik gambar.. suka :)

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome