7.17.2011

rumah idaman



assalamualaikum lalings ! ^^


baru lepas kena marah dengan abah pasai ikan hangett . mood masih tacing . sobsob . *padan muka dasar anak dara pemalas mengadap tenet yang dah serupa siput vavi -..-''

nak lupakan kenangan pahit tolak tepi sebab kena marah , nak bukak cerita baru sensasi pasal rumah pulak . sobsob . setiap orang mesti ada rumah idaman tusuk jantung menikam kalbu kan . *ceitt dah macam karangan darjah enam pulok -..-''

buleh lah enakenak santai buang lemak kalau ada swimming fool -..-''

laman luas buleh bukak ladang tomato limablas ekar -..-''

buleh cuci mata tengok hijau hijau sambil nyanyi lagu pejal tahir -..-''

pepagi buleh rajinkan diri siram tanaman sambil joging seploh menet buang lemak -..-''

kalau macam ni rasa nak pasang alat pelindung takut calar melekat -..-''


bila fikirfikir balik macam indah lah sangat dapat rumah yang super duper chantek tak hingat sampai rasa nak terperuk doplohlima jam sehari je kan . memang doplohlima jam jugok habiskan duet tabung semata nak beli bebarang untuk rumah idaman kelbu ni .

walaupon rumah tak chantek sekadar rumah flat tepi jalan orang pandang pon geli geli nak masok memang rasa sedih tacing sangat kan . sobsob . tapi kena ingat jugak , ada rumah tempat berlindung dari kena tumpang bawah busstop , tepi jalan , atas jejantas sampai orang lalu seblah pandang jijik je kita masih tetap kena bersyukur . tacing sungguh hati malam nih . sobsob *lap hingus lagik




sedang bersyukur atas nikmat kurniaan-NYA :')
menghitung hari bila buleh beli rumah enak enak ;)




22 comments:

sumaiyah mokhtar said...

suka2 cantikkkkkkkk sgt :)

Cikya said...

Tom,

nanti dah keje, dah kahwin, nak duduk rumah dengan mak lah, semua ada..sebut sahaja..
ekeke :D

iZ-oNe! said...

smua rumah pun bes...yg pnting pngisiannye~ rumahku syurgaku..

nuruashia ♥ said...

omg hahahah..kene mrh?
kesian tomat. meh sini meh kt nuru :)

Wanie said...

hehe..dapat swimming pool kat depan umah mmg best la..
24jam berendam je la kejenye..

H.J said...

duduk dalam kabin je...

Nizam Ijam said...

cantiknya rumah2 nie :)


” Nizam Ijam Dot Com”

unieMARKS :) said...

bersyukur dengan nikmat yang ada. dan tingkatkan usaha untuk merealisasikan apa yang diingini.

alammak ayat macam motivator cabuk !hahhaa

najihah sahami said...

nnti dah dapat rumah2 ni mish nk tumpang tdor satu malam boleh?

HafizRahman.com said...

suruh bakal suami beli rumah besor2..haha

SoPHiEa ZaaRa said...

kalau saya dapat dok umah camni, mmg tak kua umah pown takpe.. bahagia giler! haha~

AIMAN said...

umah no 1 tu best!

siti kektus said...

teringin jugak nak rumah besar, ada swiming pool tu,


tapi, kalau nak rumah lawa2 macam ni, mau kena dapat gaji 5 angka. sobs.

alinac lover said...

klo yong nk rumah biasa2 jerk...asal ada rumah :)

mizzkechique said...

wahh, semua cantek2...

Elie Lily said...

elie nk umah yg ada dapur gas je..sbb elie suka masak! boleh tak? :D

http://aniesandyou.blogspot.com said...

nk rumah yg penuh dgn kebahagiaan

Kerana LiverpoolFC episode 1

Kerana LiverpoolFC episode 2

J.Syazwana said...

tak sabar nak ada rumah sendiri. heeee :P

fazilzura said...

amboi2, lawo nye umah idaman mu wahai cik tomato...

kirani+mia said...

umh last skali 2 cntek sgt..:)

saiazuan said...

rumah nk cute2 je..hehe >.<

EZAN IDMA said...

nak jugak rumah cmniiii

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome