7.19.2011

apa pendapat korang kalau entri macam ni ?



assalamualaikum semua ! ^^






























































entri kosong . apa perasaan and pendapat korang kalau entri tomato macam ni ? jangan marah . kalau marah sumbat mulut dengan tomato bolat . *sambil tunjuk buah tomato . kehkehkeh ;p



siapa faham maksud tersirat entri ni memang bijak !
tomato baling jus tomato satu ! ;p





22 comments:

Salim Harmanain said...

ceh...mcm ni pun ada ke...?

maksud tersirat ? senang je...anda tengah blnk takde idea..kan2..

ekekekeeke

beLLa said...

saya tau! ni mesti dah kering idea tapi nak update jugak kn?
yey betol! nak tomato ceri sekotak yea. haha

saiazuan said...

tgh empty?
xde idea?
lonely?
saje2?

ada yg betul? hehe

nuruashia ♥ said...

perasaan sy adalah geram hahahah:P

sarah mohamad said...

takde idea ler tuu cik tomato hehehe saya paham saya paham *sambil angguk2 hehe

mizzkechique said...

ngah xde idea nk buat entry apa..atau pun langsung xde entry baru... erkk..

Mra Mastura said...

waaa.. tau x mra beriyer tggu keluar entry. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa..!! T__T

Mra Mastura said...

waaa.. tau x mra beriyer tggu keluar entry. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa..!! T__T

MamaEma said...

kamu sangat comle bila pk shawl seperti ini

Qaseh dalia adelia said...

huh

tomatokering :) said...

@saiazuanhahahah semua salah ! :D

cikpia said...

memang wajar kena bom blog nie kalau dok wat entri camnie selalu2.... he he,.....

gadis melayu said...

good luck..^_^

gadis melayu said...

jom join
31-7 Birthday Giveaway

h A n Y S said...

hambik ni! *sambil baling 12 biji tomato*

haha

NOOR FATIN said...

geram2. hakhak. apsal kosong je. penuhkan la :P

CikAnyss' :O said...

comel nye tomato :P

Si Gadis Semasa said...

tomato kering pny ladang kering ke ? huhu . musim kemarau ? tu yg entri kosong je . huhu

Wanie said...

nasib tak faham, tak suke jus tomato..:P

nape?word less eh?

tiefazatie said...

hihi..comel je pun..

najihah sahami said...

..



























































(apa pendapat awak kalau komen macam tu? huh!)






hahaha.

SyazwanSarawak said...

tempat kosong tu boleh tanam tomato. hikhik

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome