7.13.2011

peluang untuk followers sekalian alam | bloglist tomatokering paling senang



assalamualaikum lalings ! ^^
and the berry gud ebening ! ^^


tomato tak tahu lah korang faham ke tak tajuk yang panjang tak hingatt macam jampi serapah bomoh siam tu . hari ni kepala jadi sedikit biol sebab jari jemari terkena tulang ikan sampai luka sana luka sini . i hate fish ! *sobsob T_T

tomato hari ni dengan baik hati ulam jantung hempedu limpa nak suruh korang tinggalkan link korang untuk tomato masukkan dalam bloglist tomato . dulu tomato pernah jugak buat bloglist suruh tepek tu lah , tepek ni lah , tapi kali ni tamo . malas . tomato nak tengok berapa ramai yang alert dengan entri tomato . *pehhh perasan retiss -..-''

dah setahun masa berlalu . cepatnya . -..-''


first : korang tinggalkan link korang dekat entri ni je ^^

second : korang tolong komen contest yang tomato masuk ni .
*terpaksa menagih simpati T_T

third : siap ! ^^


itu je . senang kan ? siapa yang dah komen tu tayah susah komen lagi . tinggalkan link je . hehe , link korang tu taip tau sebab ada sesetengah profile tu tomato tak dapat detect link dia . macam mana tomato nak datang melawat korang semua sambil bawak timun kan ? errr -..-''

bloglist yang tomato ada dekat sidebar lalings tomato tu tomato nak buat balik sebab ada yang dah tukar url , tak boleh bukak lah , lama tak hupdate lah . *macam selalu je gua hupdate -..-'' dashboard pon dari mula belog sampai sekarang tak hingat hingat nak elok . nak gegolek tempat korang kemain susah . -..-''

so , berdasarkan bloglist ni nanti lah tomato akan datang gegolek gegarkan bumi belog korang ala ala gaya tenggiling yang chomelll . ^^



siapa puasa hari ni ? jom buka sama ^^
orang yang rajin komen memang tomato akan masukkan . ^^
mekasheh ya ^^




38 comments:

cik ayin said...

http://chentaaku.blogspot.com

nuruashia ♥ said...

jgn lupe masukkn link nuru yoo syg :)

http://nuruashia.blogspot.com/

alaaa nuru puase dh pg td..tp smpi kul 2 jee..xtahan, skt gusi T_T

fazilzura said...

ni link kite www.afazilzura.com

Nizam Ijam said...

http://www.nizamijam.com

Wani said...

yes ! nak join , hehe .

http://waniszsyazwani.blogspot.com/

Cik Aqilah Wardah said...

rase nk jwb soalan yg bwh tu je... hehehe..

ye2.. cik Wardah puasa hari ni!! jom2, buka sekali.. GCB!! yeah!! ^^

tasha ;) said...

http://tasha-herstorylife.blogspot.com/

Innanie | Ariffin said...

http://coklateyes.blogspot.com/

sarah mohamad said...

me jugaa hehe


http://sarahdandia.blogspot.com

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/

nora amila ghazali said...

nk join msuk bloglist gak la.. heee~~

http://noraamila.blogspot.com/

Mr. Straw said...

hoh..motif nk suh komen pic comey dia ja..hahahahhaha...

ehah helmi said...

silalah singgah klu sudi =)

http://cutebaby143.blogspot.com/

mizzkechique said...

http://mizztina.blogspot.com

hehe..nk msuk bloglist tomato..

http://aniesandyou.blogspot.com said...

sentiasa akn tggl kn link bla komen.dont wori.btw terima kasih jg krn sudi komen @ my blog.

Bila dalam hati ada taman

Dalin said...

http://lynacam.blogspot.com


nakal? nakal ke? huhuhuhu...

Da LovaC said...

http://www.dalovac.com/



pffft

Cik Asma BLuppy said...

nk jgk golek tomato kat sini..^^

http://asmabluppy.blogspot.com

tetaufiq said...

ni url belog daku >>http://tomatokering.blogspot.com

=..=

norsharmila said...

hihi..mmg retis ;p

http://norsharmila3343.blogspot.com/

missteeha the babling girl said...

nie links saya lalink ~ haha

http://wwwanafatiha.blogspot.com/

YUL said...

nk jugak. hehe.
yulsahaja.com

JIJI YU said...

malu le aku nak masok link kat blog retisss

Adam Idris said...

Dah komen dekat entry tu,
nanti approve ye

here's my link:
http://adam-idris.blogspot.com/

nanakimie said...

nk nyebok jgk:)

http://nanakimie.blogspot.com/

lurun namzar said...

http://suhadarazman.blogspot.com

Wanie said...

tomato..
kena selalu dtg jengun wanie tau..hehe

http://firdanilovestory.blogspot.com/

Nour Eyza said...

http://duniakecilkuyanghijau.blogspot.com

shahjiehan said...

Nisfu Syaaban

saiazuan said...

saiazuan macho dot com.. hahaha

Nina Zee said...

http://ninazee.blogspot.com/

zeeLa-AtiE said...

http://zilatislife.blogspot.com/

muhamadsufian89 said...

http://muhamadsufian89.blogspot.com

Nasuha Suhada said...

wahh..tomato puasa ke hari ni?
selamat berbuka!

btw, ni link NS k?http://cuacuada.blogspot.com/

p/s : nak mintak tolong! wai wai button like kat entri NS tak jadi? nak mintak setting yang tomato punya boleh? ^^

siti kektus said...

yep~

nah. hihi ;)


http://sitikektus.blogspot.com/

Ijah EmoTemo said...

nk join jgk :)

http://cheritaemo-temo.blogspot.com/

:)

!♥!QiSt!♥!! said...

http://ctbalqis1504.blogspot.com/

ezzaty harith said...

nk jugak r..heee

http://ezzatyharith.blogspot.com/

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome