1.31.2011

^ kami blogger utagha ! ^



assalamualaikum semua :)


ni ceq nak habaq mai ni . even ceq ada kat selangoq la ni , ceq nak sibuk sibuk join jugak blogger utagha yang GKSB buat nie . heheh , ampa yang dari utagha tu lai lai lai kita lapor diri sat kat meja blog GKSB ramai-ramai .  untung-untung GKSB buat makan besaq nanti . hihih :P






banyaknya bendera utagha kan ? ampa pilih lah nak nak yang mana satu . ceq pilih hat penang pasai ceq belajaq kat penang . kalau ada bendera selangoq ceq klik hat tu la . hihi , :P



ok . done . di kesempatan ni , ceq nak minta kita semua doakan semua yang berada kat mesir sana selamat ye . semoga ALLAH melindungi mereka . aminn  ya rabbal'alamin~ :)





8 comments:

selipar biru said...

blogger utara!
hehehe~

nub said...

kedah!!

sarah mohamad said...

orang utagha pakat buat gempak dekat dunia blogging ni . saya blogger kelantan . pasni kasi gempak sikit blogging utagha dgn kelantan . hihi

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

makaseh join cik tomato

mizz_aainaa said...

salam perkenalan..
datang singgah dari blogger utagha~

AIMAN said...

kedah + penang. jom2 gather

najwa's said...

folo geng utara :) nak p hiking tak? jom

~batrish♥~ said...

follow blog kamu..blogger utagha jgk ni..=)

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome