1.06.2011

+ header baru ! yeah ! +



hohohoiii ! amboi3 , sodap2 tak tidoq g noh . macam lah kelas sok leh ponteng . ekekeke , sebek lah kelas lambat sok . leh la joli2 sat malam nie . joli dlm blog je . kekeke :P 



macam besa lah tak perlu bersuluh sebab dah terang and ampa akan nampak header ceq yg besaq gedabak dulu tuh ceq dah tukaq ! yeah ! mekasheh sangat kat sis nadia pasai dah susah payah buat watermark tuk ceq noh . ceq hargai banget ! hehe , ceq tengok watermark tu comey and sesuai nak jadik header ceq , so ceq jadikkanlah tu header baru ceq . lagi pon , ceq dah memang kebuluq header lah . jeles tengok header orang laen . kekekeke :P





tata yg lama . walaupun ceq tak guna ang lagi , but ceq sangat sayang ang ! ang lah header permulaan blog ceq yg takkan ceq lupa sampai bila2 . sob sob T__T *emo sat 




taraaaa !!! comey kan ! tengs sangat to sis nadia ! simple and kiut ! hehe :D
watermark pon dah bertukar jadik header . hehehehe ^^',
nanti kalau ada orang nak sedekah header , ceq still akan buat nie watermark ceq . :D *but , ada ke nak sedekah ? perasan ahh ! T___T







pssstttt ; okay tak korang ? huhu 

17 comments:

! Encik Nakal ! said...

Simple~~tapi menarik~~

ada keunikan tersendri

THE LEKAT LEKIT STORY said...

akak pun suka wat header.. tgh cr mangsa baru ni kekekekekee

iqbalhakimi said...

saya setuju dgn nakal..cumil menarik simple ..pilihan yang bijak..blog aku header paling baik..haha

selipar biru said...

comeyh la header baru (^_^)

miszlullaby said...

COMEL gila!!!!!geram tengok rabbit yang sandar tu.hihi

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kamu di tag
http://duniamelekitku.blogspot.com/2011/01/header-tomato.html

THE LEKAT LEKIT STORY said...

clik ni http://duniamelekitku.blogspot.com/2011/01/header-tomato_07.html

miszlullaby said...

Ada award you're cool like a snow untuk cik tomato.Jemput amik ye=)

http://miszlullaby.blogspot.com/2011/01/blog-post.html

Syafiq Rosli said...

nice one la..

bella nabila said...

wah...cute2

MamaEma said...

saya pun baru saja tukar header dak...baru best nak buat n3..hehehe

Mila Ahmad said...

wah cumell header baru ea....

Nadia arRumaisha said...

haah laa kne pulak ble jadik header...hahahaha kira 2 dalam 1 laa ni, wat header bleh, wat watermark pn bleh....bagus, tak terpikir akak tau....hihihih

Heidi Shafiq said...

blog aku je masih blom ade header.. uh sadis.. anyway, header ko smart la.. :)

Siti Safiyyah said...

wahh sumpah mmg cantik lah!hehe :D

p/s: thanks sis, mmg hajat hati nak repeat blk muet tu..nk band5 jugak!!huhu

alinac lover said...

comel!

MamaEma said...

ada tag untuk cik tomatokering... sebab tak tahu nak tag sape lagi..

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome