1.04.2011

+ cerita hari jumaat . lelaki ooii ! +



baru nak hari rabu lah doll !! aiyoo . tak kire2 ! nak citer jugak ! ngeh3~ nak citer hat jumaat lepas nih . nak dijadikan citer , kami p la jusco untuk mencuci mata . ehh beli barang . cume dah alang2 kan . hehe , memang jadik rutin lah g jusco tu . seminggu kadang2 2,3 kali p . padahai tak dak wat pa pon . jalan2 tengok wayang . abes duet den menabor bakti dan jasa kat jusco tuh . huh ! >;(





memang menabor bakti & menanam nuai lemak2 dlm badan kan . :)



ehemmm , bese lah . geng spek . :)



actually bukan pasai makan nak citer . nie nak citer pasai hari jumaat . time kami p jusco tu ada lah dalam area tengahari time2 orang rehat lah kan . yela , hari jumaat rehat lama skit pasai nak p semayang jumaat kan . mula2 usha2 cuci mata tengok2 orang , perkara biasa lah kan . cuma yg tak sedapnya , awat lah nampak mayat2 lelaki bergelimpangan merayau2 dalam jusco time2 orang ngah semayang jumaat? sila jawap .



haishh ! tak sedap betoi mata memandang . kok ye pon ang tu cuti ke hape ke demam ke , dok lah umah diam2 . tak pon dok diam2 lam opis tu . tayah lah ang nak bangga sangat tak p semayang then tayang muke suci kat jusco kan ? semayang jumaat kan wajib bagi lelaki ? tapi nape ada yg macam amek endah tak endah je ? macam tu ke calon pilihan wanita ? wahhh~ amek ko woot . hihi 

ceq bukan pa , rasa malu pon ada dok tengok orang melayu , islam tapi hari jumaat buleh wat cam ari sabtu ahad pulak an . leh pulak dating2 bagai pulak tuh ! aweks cantekk baekk punya baju kurung , but .... ampa pikiaq lah sendri kan . kadang2 kalau pakwe kita buat salah , kena lah tegoq sama an . bukan laki jer kena bimbing kita , but , pompuan pon sama . mana yg tak elok sama2 tegoq right ?


wahahaha , dah macam penceramah pulak . hehe , maklumlah entri terkahir before tidoq . hehe , neway , sama2 lah kita saling tegoq menegoq kayh . :)







psssttt : nyte uols !!!!!! boncot ceq dah memanggil mengilai . hehe :P

13 comments:

JuanYuan said...

err

tomatoman said...

setuju...terbaikkkkk....

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha... camana makwe dia nak tegur kalau dua2 pun nak berkepit. nasib baik kamOo tak terus pegi depan diorang azankan telinga sorang2.

tenangsudey said...

hahaha kantoi x solat.. isk2

mamawana said...

Itu masa dating bangga dpt awek baju kurung and kuar jln2 hari Jumaat. jgn tak tahu bila dah kawen, isteri tutup litup dgn tudung,bulan puasa laki dok makan kat foodcourt hari2...ngalahkan pompuan uzur. Aiyoooo....

Syafiq Rosli said...

haish dunia2..

Botak said...

jusco mane ni..??
maluri ke..??
muehehehehe... :D

ENTRI TERKINI:
BURIT! MANTAP, PECAH PANGGUNG!
BERPERI-KEBINATANGAN

miszlullaby said...

betul2.HAri tu tym ML balik cuti summer.ML dok jalan2 dalam sogo nak beli baju budak,melambak2 org laki.Ade tu dok jalan-jalan pegang tangan bini,ade atok tua main dengan cucu...padahal,masjid india ngan masjid negara tu dekat jek..

nub said...

pukoi2 depa tuu! haha

Mat Ganu said...

ape nak jadi dengan dunia skunk..semoga ALLAH bukak hati mereka..insyaALLAH.

Raji berkata said...

adeh2
betul lah
dh larh malu bila org tgk kte berkepit
tmbh pula dgn malu xsolat jumaat..
huhu bila solat dianggap remeh cmni la jadinya
nauzubillah ;D

iqbalhakimi said...

ooppss..naseb baik aku pergi..kalau tak ang dah jumpa aku..haha

@rep said...

opsss pecahlobang!!!

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome