1.21.2011

+ status : ok +



haiii semuaaa !! :D


wahh3~ bukan maen hepy lagi ang ye . tadi bukan maen dok bye2 takdak mood la , hangen la , nie ceria macam kanak2 ribena pulak ek . haha ! bukan ape , tadi ada konflik dalaman sikit . muahaha , ampa camna ? ada konflik ? mai share ngan ceq . tapi kena mai bawak cornflakes la ek . baru sodap . kekeke ,


ok dah . malam2 memang biasa lah kan mengarot . haha , ceq nak habaq mai , esok pagi ceq nak p ronda2 naek beshkal ! yehaaa ! jangan jelesh !  :P dah lama gilak kot tak kayuh beshkal . jangan tayar pancit sudah . haha , before nak kayuh tu , better lah readykan pam tayo ye . jangan bagi banana fruits . nanti baru 4 minit kayuh , pancit suda . ampa ada pengalaman ? haha !



dah tentu ini bukan basikalnya . kekeke

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



tadaaa !! nie baru betoi .amacam ? style tak ? siap leh bawak bekai makan2 lagi . ekekke :P



tengok beskal nie teringat waktu zaman muda mudi dulu . bila balek kampung je mesti teringin nak pusing2 satu kampong naek beshkal atok . tapi apakan daya , hanya mampu melihat , tak mampu menunggang . kekeke , almaklumlah , kocik2 dolu . la nie dah besaq , atok pon dah takdak . tinggal kenangan jela beshkal tu kat bawah umah . huuu ,



pastuh , teringat kat lagu sudirman hat yg "ooorang biasa , basikal tua. " *siap muzik sekali kayh . :D
so , sapa nak ikot ceq naek beshkal sok pagi ? jom r buang lemak2 ampa yg terkumpul berabad lama tuh . kekekek :P majulah sukan untuk negara ! *excited lebey . huu ,  tapi ampa pandai ka kayuh beshkal ? opsss !




oppss ! hope tak jatuh besok . muahaha XD





pssssttt : nyte allz ! nak tidoq dulu . mau mimpi basikal . hehe


7 comments:

areripe said...

rare kut basikal ni, kat kampung ada satu.
dulu pernah kaki sangkut dalam 'spoke'-yang batang besi antara tayar tu...
sakit...
dilemma!

meaw said...

harap ko balik ponggong ko sakit . muahahahahaha!

selipar biru said...

T__T
wuwuwuwu!! xtaw bawa beskal~

ieMa ackLes said...

nak ikut naek beskal....

bungakuning . said...

satu je nk komen!
u cute!
hihi :)

Mra Mastura said...

uitz, amacam men beskal??? jom lumbe! hehe..

NS said...

syokknye dpt nek beskal... ku dah lame tak nek. =)

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome