1.24.2011

+ jue aziz pakai susuk ! +



hai darlings sayangs ! :D



ceq tak fokus dah nak study ! kenapa ? kenapa ? uwaaa ~ sangat susah laa math nie . ampa tolong ajaq ceq boleh ? wee ~ --',  ni ceq dah boring gila tahap pisang hangus dah ni . so , update sat boleh release tensen . tensen ke ? tetttt . tadi ceq dok godek godek la FB kan . (kantoi tak study) okay , ceq nampak jue aziz update status . apa lagi , dengan pantas lah bukak profile la . ( bajet peminat setia la ) --' 



jue aziz pakai susuk la weyh ! uwaaa ~ sampai hati dia buat kat ceq camni . (tiba tiba)



tak sangka kan , cantik macam ni pakai susuk . errr . :'(





ni bukan tipu tipu taw . memang betul dia pakai susuk untuk puaskan diri dia ! grrrr . marah sungguh ceq bila tahu pasal ni . dah ada suami pon sanggup lagi kan buat cam tu . apa la orang zaman sekarang ni . ish ish ish (geleng kepala) --' kalau ampa tak percaya ampa p SINI nak tahu .




(terkejut menggigil time tengok ni)







okayh , sebenarnya ni cerita terbaru dari astroprima 105 la . hehe , ampa tengok taw ! macam seram je cerita ni . tengok gambar yang kat atas tu pon buat ceq berdebar debar . (dup dap dup dap time upload ni) harap harap dia tak menghantui ceq ! wuwu T__T 


ceq tak dapat la nak tengok cerita ni sebab tak dak astro . wuwu , tapi ceq jamin best sebab jue yang berlakon . hehe , suami dia rusdi ramli yang kacak ! tengok jangan tak tengok taw ! but ready kan dulu bantal untuk tutup muka depan tv nanti . kehkehkeh . malam tadi dah start dah pukul 11 . siapa yang tengok korek hidung ! best tak ? :D





psstt : tak boleh tidur tengok muka jue tu . wuwu T__T






11 comments:

nub said...

hehe.nice

ieMa ackLes said...

agak dah mesti auta punya ni..huhu...

Ujang9897 said...

huk alo....

Amiey White said...

sejak bila pandai wat gimik ni T________T

azureEn said...

pagi2 tdi bkk entry nie nak bce. bru tengok gamba dalam 1 inci teros ttup cepat2. takot. da la time tu gelap lgi T__T

hakeem kira said...

orang tak pakai susuk dah , pakai botox sebab susuk haram .


ceh . botox pon haram la .

♥ Funna ♥ said...

CEYH..KU PK KAN BTOL2 LA TD..HAHAHAHA

AIN SYAFIQA AZMI said...

aku da percaya memula taw...giler frust la...skali tarik bwh dgn niat nk comment nk tanya 'nape jue brani ngaku cm2?' n 'jue da kawin ke??ngan sape?' haha,skali kua gamba antu,seb baik xjerit..haha =p

Finaz Jaafar said...

laaaa...hahahah

Syafiq Rosli said...

hehe..gimik je..

~~su manje~~~ said...

manert cik tomato nie...lama tak singgah tempat sumanje...

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome