1.12.2011

+ vote ceq :) +



hye semuaaa ! 


entri kat atas nak suruh ampa vote ceq . bukan untuk pilihanraya , bukan untuk calon ketua kelas , bukan calon orang gaji and bukan jugak calon isteri . kehkehkeh . nie untuk contest fesyen untuk semua yg sempat ceq menjoinkan diri even agak tergesa2 . hehe ,


cara nak vote , ampa just tinggaikan komen kat entri ceq je . senang just komen . please support ek . due date dia 15 jan . sampai 15 jan je ampa leh vote . huhu 



^
l
l

bukan komen kat entri nie . law nak , klik vote tu untuk komen :)
mekasheh taw ! ceq hargai sangat2 ! :D





pssstt : sangat malu senanye nak mintak orang vote . huuhu
tiru meaw :P

18 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

dah vote dah dear..

meaw said...

eeeeeeeeeee,werkk!

THE LEKAT LEKIT STORY said...

vote

Iman said...

Dah Vote....Insyaallah menang....^_^

Jom kengkawan semua...Vote lah cik tomato ini....

BillyNain said...

voted..all the best!

hans said...

dah vote
good luck

Jom Baca Kisah Aksi Wheelie Terbaik Di Hadapan Lampu Isyarat Pintu Pagar Belakang Uitm Sebentar Tadi! Hahahahaha!

NOOR FATIN said...

okay2!

JuanYuan said...

jap nak vote :))

diana said...

satgi akak vote..
lepas komen ni la..
tapi dengan syarat
sila buat ketuk ketampi 807x..
hahah..
tak la..
ikhlas akak vote..

Gayahspears said...

okeh yunk.. nk vote..huhu

DanieL AdiE said...

best of luck ya..


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/we-are-selected.html

AiMaN said...

jap nk vote..hihihi

alinac lover said...

msuk contest ek dia..gudluck~

chaied said...

kalau cheq vote, hang nk share adiah tu x? :D hehe

Mr. Swift said...

Haha. oK vote dah!

hans said...

kalau menang hadiah bagi dekat den

P/S : Bersama Hans Menikmati Aneka Masakan Berasaskan Telur Di Kampung Kuantan

sissyira said...

salam..

smga menang :D

~~su manje~~~ said...

dah vote tapi ....hadiah kongsi tau

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome