1.07.2011

+ jalan2 tengok wayang ngan miszlullaby ! +


( nie entri 2 in 1 )
hai semua ! letih nye arini ! ampa semua camna ? letih dak ? mai ceq tolong urut2 sikit . eheem2 , pengeras jangan lupa ! hihik :P


ekceli nak cita , tadi balik2 kelas teros p tahan bas & tak bayaq tambang . ekeke , haishh tak puas hati lah ngan rapid . pergi balek tadi patot ada belen dwet 4 kupang taw dak . tapi awat depa tak bagi belen tataw . nyampah i ! berharga taw 4 kupang tuh bagi student cam ceq nie . kekeke :P by the way , halal jelah kan . hehe :)


ampa dah tengok lom cita nie ? 


tengok2 muka happy ceq BEFORE tengok cita nie . anda faham maksudnya ? :P i mean , cita tuh lepas ampa tengok ampa akan jagi kebengongan and kepingaan pasai ceq tak paham motif cita tuh . pasai pa anak dia hilang pon ceq tak dapat siasat . ngeh3~ hampir2 gak tertidoq tadi . haha !


jalan cita tuh a little bit slow motion lah . huhu , pokok kata ampa tayah la p tengok . tak rugi pon law tak tengok . law tengok ampa akan rasa rugi RM5 ampa . hehe , ceq bagi 2 bintang jelah cita nie . sebab tu ceq rasa tak rugi RM2 untuk tengok cita tuh . dahh melalut ! 



amacam ? cool tak ? haha ! almaklumlah , first time tengok wajah baru wayang tuh . seat dia memang best lah . then barang2 kat luaq wayang lagi best . cuci mata tengok . ingat depa juai , rupanya display ja . cehhh . 



marka baru ceq . jangan jeles noh . haha ! :P



see see ! banyak gilak barang simpanan cinema nie . rasa cam nak pecahkan cermin and curik satu je ! 



macam orang tak ketahuan kami p jalan . pasai wayang stat 4 suku . seksa jiwa raga . hu



waaa! bapak geram oohh ngan domo tembam nie ! tak dapat hat domo besaq nie , dapat baju domo sehelai pon jadiklah . hehe *dan ag soping .



nie bukan miszlullaby okeyh . jangan silap paham . nie miss meaw . hehe , ceq p ngan dia la . kikiki sori ! :D


_____________________________________


ekceli nak habaq nie miszlullaby ada bagi award untuk follower dia . ML sangat baik dan comel ! tengs yaww ! bila nak tengok wayang sama nie ML ? ekekeke :)


Award from Miszlullaby


comei kan ? nie ML wat sendri taw ! jom layan soklan ML !



bila korang suka tulis entri ?

ceq suka bila sumting happen tue berlaku terus ceq tulis . macam nie lah . balek2 wayang terus online n update ! hehe :D


adakah korang blogwalking hari2?

yupp ! tapi kalau malas n bz sangat juz sempat singgah beberapa blog je . hu


3 blog yg orang suka baca ?

ceq suka blog ML ! siyes ! then banyak sangat lah blog yg ceq suka . mana yang ceq leave komen tuh maknanya ceq suka lah . hehe :)


apa yg korang nak cakap kalau jumpa ML ?

i will say i love u ! opss ! hihik dak aih , say hai ML ! :D


tag 5 orang : nanti ceq bagi kat SB kayh ! :D




selesai sudah entri kali nie . panjangnye baru perasan . hehe :) ampa pasan dak watermark baru tuh ? kikiki

10 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sbb hubby akak langsung x nk tgk cite melayu.. last tgk cerita senario tp ntah apa2. dia mcm serik jer.. actually kalau dia nk tengok filem melayu sgt pun layan youtube kalau kt pawagam memang jgn harap. bkn nk angkat filem luar.. tp bila tgk filem hollywood ni jarang nak menyesal sgt

miszlullaby said...

hihihi..thanx sebb amek award tu. Syoknye gi tgk wayang!sumpah jeles!ML dah bekurun tak masuk panggung wayang.Asik2 kene donlond sendiri jek.Sob2.

So,

ML nak HYE balik dekat sik tomatokering =)

kalau dalam russian
tomato kering= suhoih pamidor ^__^

Boloque said...

waa..senonok nyer nampak..macam best jer citer kembaq siang tuh

Norfa said...

hahha..nnti nak tengok cita kongsi..cam gempak je triller dia..jom3.. huhu

hehe..tomatokering di tagged... hehehe

http://since-8-july.blogspot.com/2011/01/colorclickz-1st-giveaway-2011.html

Azie Azra said...

hensem marka baru! he he

Izamir Ridzwan said...

bestnyer domo tu.. nak jugak..

iniialahaku said...

ceq dgaq kta cerita trsebut amatlah boring thap 88tgkat KLCC...btoi ka??

Ain Atika said...

ni yang nak g tgk ni..hihi

eRza farEeha said...

wahh..tgk wyg.best tuu..ehhe

iqbalhakimi said...

uish..asyik gambar ang je..bila nak letak gambar aku dalam entri ang?..haha

janin tak best kan?

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome