1.02.2011

+ yey ! dapat hadiah lagi ! :D +



hai tersangat lah gumbira hari nie . muahaha , mana taknya , satu kelas ponteng kelas BI tadi . jangan tiru macam kami kayh . hehe , ekceli bukan sengaja ponteng . kitorang punya ketua habaq tadi tak dak kelas . kami pon pa lagi , makan2 then cau cin cau lah kan . sapa nak tunggu g . tilam bantal kat umah dah dok panggil je . ngeh3~


tengok2 tadi , lec kol membe kami tanya awat tak dak orang . naaahh . cakap2 teros dia letak tipon . kena jawap lah nampak gayanya next week . lenkali jangan pandai2 wat konklusi sendri kayh ! hahak .


sampai umah , si meaw gedek huluq sampul nih . ceq tak perasan pulak ada sampul kat peti nuh . maklumlah jalan menonong . hehe , baru teringat hadiah dari mama zara ! yeah ! tengs mama ! lapyu lah ! hehe . :D








cantek kan ? cantek kan ? jangan jeles ! hihi , mama jahit sendiri taw . law ampa nak tempah pon boleh . tanya mama . hehe nie mama bagi pasai ceq jadik follower mama yg ke 99 . hehe , so law ampa rasa nak jugak ampa yg tak follow mama lagi , p follow lekas ! kot2 lah jadik yg bertuah jugak . hehe , :D







psssttt : sejuk nak mampuih la rini . terketaq2 nie . :'(

17 comments:

Mama Zara said...

harap suka la gift yg x seberapa tu. baru blaja2 menjahit lah katakan...hihii... pejam mata je lah ye yang mana tak berapa elok tu..ahaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ada tgk ni masa kat blog mama..dia mmg kata nak bg tomato.

Mama Kembar 3 said...

cutenya! congrats laa dpt hadiah :)

tomatokering :) said...

mama : suka lah ! elok je kayh . pandai mama jahit :)

sis LM : hehe , :)

mama kembar :tengs ! :D

TiMmiE said...

wah sronoknya dpt beg comel. jahit sniri plak tu. how lucky~ ^^

Syafiq Rosli said...

nak jugak..hehe

Ujang9897 said...

bestnya wei..nk gak

miszlullaby said...

wahhh..bertuahnye cik tomato kite ni =D

EZAN IDMA said...

ala. Cutenyeeee :) nak gak nak gak

najihah sahami said...

hhehhee...bestnya lalink..jeles2..

Nana said...

sapa xsuka dpt adiah kan?hehe mmg bez

Hanim Mahali said...

akak dulu masa kuliah pernah wat camtu... tunggu setengah jam pastu bla...pensyarah masuk ramai yang tak de... tak pasal pasal dia buat kuiz mengejut... memang nahas...

aNnE said...

wah congr8s!:D

Raji berkata said...

wahhhh
berbaloi juga masuk contest byk2 eh ;P

Raji berkata said...

wahhhh
berbaloi juga masuk contest byk2 eh ;P

CIK TOM said...

tahniah yunk..bestnya dpt hadiah...

sori bukan sengaja dah laama xdtg sini...tp busy+xberapa sihat la syg...

efa said...

waah...bestnya dpt hadiah...nak gak comel ja hadiah tu..suka btw tahniah :)

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome