1.21.2011

+ lepas naek beshkal +



haiii semuaaa . * tak semangat .


dah sarapan blom ? ceq belom . diet . huwawawa , tadi ceq p la naek beshkal yg ceq habaq semalam tue kan . round punya sodap wa cakap . lama gilak tak naek beshkal an . layannnn beb . round satu taman . agak2 turun tak lemak2 ceq nie tadi ? rasa cam tak , pasai bila ceq tengok belakang tak dak pon lemak yang jatuh . muahahahha XD



yang penting berpeluh tadi an . tapi yang tak beshnya dapat 'hadiah' tadi . nie semua bonggol punya pasai ! ceq nak elak lah bonggoi tue kan , kat tepi tue ada batu , kaki terseret kat batu tu ! boleh plak an ! bapak sakit kaki aku taw tak ! grrrrrrrrrrrrrrrr . korang dapat bayangkan camna ceq time tuh ? keke , naseb baek tak jatuh je . pedih gilak nie beb . awat la ko bonggoi besaq ! taman perumahan ceq nie law ampa nak taw memang ada bonggoi hat besaq2 then tajam2 . grrr ,




bonggoi semua hat camni . grrr .



tu la kan , terlebih excited naek beshkal . padan mukak ! huwaaa~ pastu time jalan nak balek tadi , leh pulak an nak pitam . naseb baek sempat pegang pagar . kalau tak dah terjelepuk jatuh . nanti sapa nak angkat pulak an . takkan en.jimmy neutron ceq nak angkat an . dah la gemok ! haha ! 


so , nasihat ceq :


- janganlah ampa p elak bonggoi tu . langgaq ja bonggoi tu before bonggoi tu langgaq ampa . huwawa ,

- kayuh la dengan cermat dah berhemah ye .

- tengok kiri kanan . tadi ceq dah nak kena langgaq pasai tak perasan ada kereta . tapi ceq tak makan jalan orang ek . ada kereta lagi satu dok halang pandangan ceq tadi . huu ,

- pastikan ampa makan sebelum kayuh beshkal and selepas kayuh beshkal makan 2 kali ganda lebih . muahahhaha ,

- caya tak ceq cakap , ceq nanges tengok luka tu tadi ? huhu , :'(

- lastly , jangan nakal2 dok kenyit2 mata tu na . haha ! :P







tata semuaaaa ! nak study pulak ! *tetibe rajin . grr




10 comments:

sekamar rindu said...

salam,

lama dah sr tak naik basikal ni...

:)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

lama beno kakd tak naik geqek(basikal)...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haha, teringat waktu dolu2, naik beskall pastu langgar bonggor. jatuhh bedebabbbbbbbbbbbb dpn org;) haish, msih ada kesan di lutut;(

NOOR FATIN said...

sakit tu..ouch! last sy naik basikal masa form2. skrg dah 22 tahun! haha

JuanYuan said...

kesian...hahahahah

Kuasai minda said...

Tu la yang orang kata; malang tak berbau...

AiDa AzRyN said...

haha.. aida pun lama xnek beskel.. XD

░♥si lampu neon♥░ said...

berhati hati berbasikal di atas jalan raya =)


Check it out Entri Paling Best !
# Webcam Kena Ceroboh !! Oh tidak !#
# Cinnabon Rolls ! #
# Keputusan Sekolah Berasrama Penuh Tingkatan 4, 2011#
# Suntik Tattoo Dalam Mata !! #
# Awek Pakai Magic Cup Kencing Berdiri ? #

amoySOFEA said...

cik tomato : anda di tag di blog sy , tenkiu :)

http://amoysofea.blogspot.com/2011/01/contest-pic-hitam-putih-paling-cool.html

gigiAriEma said...

huhui.lame dah tak nek beskal.
tapi kalau nek moto pon kalau tak hati2 bleh jatuh jugak. :)

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome