1.20.2011

+ saya pelajar politeknik seberang perai +



assalamualaikum semuaaa !! :D


hari nie , ceq dengan besar hati jantung limpa paru nya nak mengaku yg ceq nie student politeknik seberang perai . hehe , opss bukan tak ngaku ye selama nie . cuma tak pernah nak cite jer . heheh :) ada lagi tak budak PSP kat sini ? cepat2 tanggalkan bulu idung kalau ade ! kekeke :P


first of all , ceq nak tunjuk dulu budak2 kelas ceq yg sangat happening and gilak2 walaupun kadang tak sekepala . haha ! 

.
.
.
.
.
.
.



teka mana satu ceq ? haha ! muke tak leh blah plak an time nie . innocent je rase even dah sem 3 . kekeke ,



ampa pon dah nampak an terteranya kos yg ceq ambik kat poli nie . diploma kejuruteraan mekanikal tekstil ! opsss ! bukan fesyen2 or design2 baju kayh ! nie design corak kat mesin untuk buat baju ade lah . huhu , majority selalu silap paham pasai kos yg ceq amek ni . huhu , kos nie juz ada kat PSP nie je . poli laen takdak . kalau nak further study pon kos nie ada kat UITM shah alam je . huhu


tapi jangan harap lah ceq nak sambung lagi kos meki ! tobat weh . susah ! ceq nie dah lah macam lampi & lemau sikit . la nie dok pikiaq projek last sem . memang pening gilak ahh ! rase cam dah give up jek . tak nak wat projek boleh tak ? tapi nak diploma tu . T__T * dengan mengharapkan pengarah baca blog nie . 


ceq dah last sem dah nie . waa~ memang banyak sangat kot kenangan yg ade . tak terlarat nak cita aih . huhu , selama ceq belajaq poli nie , rasa2 tak pernah ponteng kot . huhu , rugikan belajaq tak penah ponteng ? at least mesti kena ada gak sekali dua ponteng baru namanya pelajaq . ekeke , bapak baek lah ceq nie tak ponteng ! boleh jadik student contoh . ekekekekek :P



kami 10 orang nie semua satu rumah . sayanggg korang semua ketat2 ! :D tenfun kids tu facebook kami . khas untu gosip2 , buh gambaq2 klakaq , and gambaq anak maing2 bila dah kawen nanti . hahaha !



.. diploma mechanical engineering textile ..
.. last semester ..
.. finishing our last sem project ..




so , for those yg tak join lagi sahabat blogger politeknik nie , cepat2 join ! boleh ceq kenai2 ampa & mintak ampa belanja . haha ! :P



9 comments:

alinac lover said...

oh dak poli ka ceq..bru ku tahu
ingt dak uitm situ...

meaw said...

haaaa,meaw poli ngan tomato laaaaa :P

y u y u Z u l a i k h a said...

yuyu nak ngaku jugak la!

dengan ini saye pelajar ___.
heheheh ^^

greenailin said...

jgn malu nak mengaku kita ni dak poli....ceq pun x-psp gak...hehe

hidup psp...=)

JuanYuan said...

haha..ok la tu tak pernah ponteng..tp tak merasala pngalaman ponteng kelas..lalala..minggu depan sila ponteng*jahat gila juan..

btw,samala kita..juan amik diploma teknologi mekanikal gas..mmg sakit r kepala ni..haha..tiap2 hr dok main ngan addmath..tp tak pandai2 jugak..hak3

success k..semoga dapat grad ngan kelas pertama :)

aima in luv said...

hye.. aima dari Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin... Salam perkenalan

ɐɥsɐɟ said...

awk dak poli rupenye

cik dibadeebut said...

budak meki ek.. akak pon budak meki gk.. tp meki pure... ramai ek pompuan.. kelas akak 3 org yer pompuan.. ala pasal projek.. hentam suda.. hahaha..

Mohd Fariduddin said...

oooo budak meki PSP yerk

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome