1.18.2011

+ sapa pelajaq kolej dah boleh check-in ! +



assalamualaikum semuaa :)



nie nak habaq mai pesanan penaja daripada BPM ye . sapa yg rasa dia pelajaq kolej , boleh dah la join sahabat blogger kayh ! but , nanti dulu , tengok dulu syarat2 kayh .


.
.
.
.
.
.
.
.



Macam mana nak join? ok, seperti biasa anda perlu buat satu entri yang mengandungi:
 
  • Link entri blog ini.
  • Tajuk entri 'Saya Pelajar Kolej....." (gantikan nama kolej anda belajar)
  • Gambar anda bersama rakan kelas, sekurang-kurangnya sekeping.
  • Nyatakan anda belajar di universiti mana? kursus apa? bila masuk dan bila akan tamat belajar?
  • Ceritakan pengalaman pahit manis anda semasa belajar yang anda tidak boleh lupakan.





Hanya itu saja yang diperlukan.. tetapi TUNGGU dulu, anda jangan publish lagi entri tu. sila publish selepas entri yang bertajuk 'Pelajar Kolej' keluar nanti..


Dan dalam entri itu lah anda kena tinggalkan nama dan juga link entri yang sudag dibuat.. satu tempoh untuk segmen ini akan diberitahu..



untuk pelajaq yang lain sila tunggu . kalau sapa tak taw lagi , Sekarang tengah berlangsung beberapa segmen untuk anda join:




so , cepat join sahabat blogger okayh !




. krew BPM .


4 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

bekas pelajar kolej bleh ker?? kekekekeke

zureen @ mama said...

Salam..Pon..pon..pon..penghantaran ciku..

Agaknya tupai yg datang tu asalnya dari sini..byk betul tupai kat sini..he3

Syafiq Rosli said...

wah bguih betol noh..ang promote..aku tak sempat2 pun

Suhami Ahmad said...

atok yang dah tak jojak kolej laie, leh tak?


larikkkkkkkkkkkk

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome