1.11.2011

+ ceq budak rajin ^^', +



haip darlings sayangs ! :D
how r u today ? ada problem masalah nak share ngan ceq ? ceq sedia membantu . cuma masalah kewangan je tidak dilayan . hehe :P



tengok tajuk atas :) amacam ? musti ramai tamo caya lah kan . maklumlah , bila baek memang selalu orang dengki . opsss ! ampa jangan jadik camtuh noh . hehe ceq bukan lah rajin sangat pon , cuma banyak keja la nie . tamo ahh tangguh2 lagi . errr . nampak sangat pemalas . huhuh , 




sengal --'


nie lah akibat kalau terlalu rajin baca buku ngadap letop dalam gelap . grrr . sangat seksa jiwa raga bila terpaksa bergelap dalam bilik . huk lampu bilik nie rosak . waaaa~ bila lah nak ganti nie . huhuk :'(



menggediks ngan meaw gedek sat lepas balik kelas tadi . wee~


so , dengan ini , ceq isytiharkan , ceq adalah seorang yg rajin untuk study malam ini . makanya , ceq akan offline untuk beberapa jam . *yeke ? dan ceq akan kembali sejurus lepas buku tu bosan ngadap ceq . ekekekkeke :P



shhh , peperiksaan sedang dijalankan .





psstt : tata yaww ! sat g ketemu laen noh ! :D
mood : rajen


3 comments:

meaw said...

aduh...pasaipa gmbau ku buyuk :)

iqbalhakimi said...

bagus stdy..aku doakan supaya buku tu tak boring ngan ang..haha

azureEn said...

study3..! jgn studo tau.. =P

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome