1.29.2011

+ ceq dah join heartbeat . ampa ? +



assalamualaikum semuaa :)



status : online di rumah . wee ~

mood : gumbira :D




ceq terasa sangat sihat bila dapat duduk kat rumah ni . hihi , makin sihat lah bila dapat balik rumah kan . wuw T__T rosak program diet ceq macam ni . hehe , lagi sihat bila line berukben ni okay and dapat update blog . heheh , ampa tak balik KL ke ? jom jalan-jalan . huhu 




sekarang ni ramai duk sibuk cakap pasai heartbeat kan ? ekceli ceq dah lama join heartbeat ni . mula-mula join lah sebab ada yang kata tak dak effect kat nuff . ceq pon join lah . then , ada member cakap takut ada efek kat nuff , so ceq dengan tak relanya dah buang kod HB ceq . hehe , 






lama-lama ceq tengok ramai dah join HB ni , ceq baca-baca blog depa cakap tak bagi efek kat nuff pon . so , ceq pon bukak balik account HB ceq tadi and dengan tak malunya letak balik kod HB kat atas tuh . hehe , pastu ceq tengok dalam account ceq ada lah 8sen . kikiki ,






 so , ampa yang tak join lagi heartbeat sila lah join ek . tak rugi pon walaupun sehari income satu klik 4sen je . huhu , so , lepas nie ampa tolonglah klik HB and nuff ceq sekali ek . jangan kedekut sangat . wee~ :)









silalah klik HB saya . :)







psssttt : tak rugi pon tahu . dapat duit free je pon . tak susah . :)





6 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

kami nak try gak laa!

Aimifiqa said...

x join lg la~

SyUhAdA said...

syu pon dah lama join..

ala,sok syu nak blik penang dah..
xdpt jln2..
syu kat KL lg nie..
sok balik..hehe~

twinkle twinkle said...

nk join after spm nnty hehe

gigiAriEma said...

okey sayam..gigi dah klik.ngee :)

She's retarded said...

tak bagi effect kat nuffnang ke?

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome