1.04.2011

+ yey ! dapat hadiah lagik & lagik ! +



sudah terang lagi bersuluh dan tak payah ampa nak susah suluh2 . tajuk ceq dah menggambarkan segalanya . wahh bapak lah tetibe mengayat ! haha ! 


ponn ponn ! pukol 1.25 pm tadi . bapak bising ahh posmen tadi . mentang2 ekau ada van , kami ada motoq ja depan umah , ekau sodap2 hon ek ! ganggu kami tidoq kayh ! *oppss kantoi . tak reti sabiaq pa posmen tuh . sebek ekau bawak hadiah ceq , law idak lama ceq simbah ayaq dari atas . haha 


kali nie ceq dapat hadiah dari cik nida pulak . aritu menang GA dia . hehe , bukan selalu menang pon . nie pon ada jampi2 tu yg menang . haha ! :P


 step 1 .


step 2 .


step 3 .



shiap step gitu yawww . haha ! sweet ! ada gambaq bear2 gitu kat cawan tuh . like2 ! :D then keycen bunga2 & keycen dari brunei gitu . ampa jangan jeles . dah tentu ampa jeles kan ? haha  wekkk ! tengs ye cik nida ! sapa nak adiah p serbu cik nida sekarang ! tu pon law dia nak bagi ampa . hihik :P



__________________________________________

abesh cite adiah . nie cite lagi satu pulak . pak posmen pon pon tuh antaq hat yg  nie skali . shuke2 ! hehe :D ceq ada cite baru2 nie pasai elmo nie kan . hari nie dah sampai ! shuke2 ! :D



tadaaaa ! ceq beli hat kunin nie pasai dia nampak lagi kiut g ! hihi , sebek muat okayh ! hehe , :P sapa nak boleh la try p blog nie kayh . :)








psssttt : letih la baru balek kelas . sapa ada bukak pusat urut ? ki3

6 comments:

ADfeez said...

*jeling jeles... ekekekeke :P

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

hahahaha...mai sini kakD urut...tapi nk upah hadiah yg tomato dpt tu bleh?

tomatokering :) said...

mane leh bagi kakD . hehe :P

iDeaL cRazEe said...

mane aci...asik die je dpt gift...huh!

:"♥Warnida:"♥ said...

alhmdllh smpai dgn slmat...:p
hihihih trma la k adiah nida yg tak sebrpa tu:p sllu la singh blog :-) t.care <3

chaied said...

macam cantek jek cookies monster tu..heh..nak bley? :D

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome