1.05.2011

+ ouh MUET ! +



assalamualaikum .
pa habaq semua ? diharapkan anda sihat2 belaka . wahh~ ayat tak leh blah . tetiba je baik . hehe , letih la kelas rini . padahal petang memang free . sangat seronok ! but tak selamanya kita seronok2 kan ? dalam seronok tuh mesti ada susahnya jugak . betoi dak ? :) 



so di sini ceq nak cerita kesusahan dan keseronokan ceq . ada ke ? huhu ,


first of all , yg susahnya , ceq ngah pening lah pikiaq pasai projek last sem nie . emm , tak lama g kena submit . but tak prepare pon lagi . takot memang takot but banyak kekangan la pulak . carik kedai , carik bahan . macam2 lah . sabiaq jela . demi dapatkan diploma terpaksa lah berkorban . mana ada benda jatuh kelepap depan mata je kan ? hehe , so , cayok2 ! :D


yg hepi tak berapa hepi , semalam ampa semua taw result MUET dah kuaq kan ? teka2 ceq dapat bape ! haha ! tak dek la bagus sangat . just boleh lah orang kata . ceq bersyukur jela dengan apa yg ceq dapatkan . kejayaan terletak pada usaha betoi dak ? pandai lah ang berfalsafah . ngeh3~






nampak dak ceq dapat bape tuh ? huhu , ceq tak menunjuk pasai bukan bagus sangat pon kan . but just nak share je ngan ampa . ceq rasa syukur sangat dapat result tu . kalau nak dapat 6 tu memang imposible la pasai ceq pon memang tak terer BI nih . kalau dapat 3 nie ok lah . semangat skit nak sambung blajaq kat U . huhu , ampa yg dah amek MUET camne result ? mai la share skit ngan ceq . hehe :)





psssttt : tidoq sedap nih . zzzzzzzzzz


15 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

band 3 gak dulu hahaha...

ok la kan hehe =)

Puteri Iqa Izyan said...

uiks..kalau dpt band 3 oke lah tuh ;)

Fariq said...

okla tu 3.. daripada 1 kan.. heheh

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

ok la tu...

Fatin Farhana said...

ok la tu.. aten pun dulu band 3 gak.. tp klu amik lg skali skrg insyaAllah leh dpt band 5 kot.. hehee =p

Gadis Kampung said...

ok la band3 dari band 1...not bad tomato...

meaw said...

aku dapat band 6 :P

kakchik@ella said...

dua kali akak dtg ari ni dik. sume kotak2 kat blog adik ni warna kosong, warna putih ye yg kuar dik. wat happen?

NOOR FATIN said...

kami xamik muet lagi. hehe

apa2 pn tahniah! :)

ada mokhtar said...

alhamdulillah, okey la tu kan =)

Afendi Othman said...

aku tak paham ape hang habaq..haha...anyway gudluck yo...boleh dah apply u sekarang..guna result sem 5...

Aida Zafirah said...

aida pun dpt band 3 gak...:)

iqbalhakimi said...

tahniah cik tomato..band 3 dah oke tu.. =P

*first time aku komen bahasa sopan2 skit..haha

nub said...

weewiitt tahniah2

Queen F said...

TAHNIAH! :)

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome