1.11.2011

pesanan dari BPM untuk pelajar U awam



assalamualaikum semua ! :D


nak habaq mai , siapa yg belum join sahabat blogger dari BPM , lekas join ! ada banyak kategori . but yg nie khas untuk pelajar U kayh . untuk politeknik, kolej, dll sila tunggu . hehe :)


jom baca pesanan dari BPM :


Anda sudah baca syarat-syarat untuk sertai sahabat blogger : pelajar universiti awam? kalau belum sila baca di sini (sila klik)..

Kalau anda sudah faham dan sudah buat entri itu, sila tinggalkan maklumat berikut pada ruangan komen bawah ni:
  • Nama anda
  • Link entri

INGAT ye, link entri yang anda sudah buat. bukan link blog semata-mata.. hanya 2 maklumat tu saya perlukan. jika anda salah beri apa yang diperlukan, blog anda tidak akan dilayan.. harap maklum.
Tempoh untuk anda join:

11 Januari 2011 - 18 Januari 2011 (jam 1 petang)


Tempoh hanya seminggu saja supaya kategori lain boleh dibuat dengan segera. harap anda tidak menunggu hingga saat akhir untuk join..



-krew BPM :)-




pssttt : cepat join sementara stok masih ada ! kekeke

9 comments:

Solihin Zubir said...

utk pengguna tndas awam xde ke? heheh...

~hAKim ZaiLAn~ said...

kalau pelajar universiti tentera macam mana?hehheh

echah mashuri said...

ermm..mcm best je.tp xsempat lagi nak update.ehhehe...

DanieL AdiE said...

best of luck ya..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/arjuna-cipta_11.html

NOOR FATIN said...

baru je abis blaja..wuu :(

~hAKim ZaiLAn~ said...

eh,xjawab pun soalan saya..huhu..

tomatokering :) said...

alamak hakim . tu kena tanya sendri lah kat en.azman . p kat BPM request utk tentera . kekekke

~hAKim ZaiLAn~ said...

keh3..upnm ipta gak sebenarnya..cuma student dia kadet tentera..hahhah..
kira boleh join r ni?

tomatokering :) said...

ouh UPNM ker ? dekat jek ngan umah . kekeke , ada membe gak kat situ . boleh je nak join :)

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome