1.12.2011

+ berapa bulan ? +



hye guys & darlings semuaa ! :D

perghhh semalam tataw lah bapa banyak entri dah ceq post . gilak . bukan pa  selagi ada masa an . nanti dah bz tak dan plak nak post . kekeke :P


meh cnie ceq nak tunjuk . apa yg bapa bulan ? isi perot ikan ke ? ayam ke ? kekeke 



.
.
.
.
.
.



tadaaaa !! happy sweet 2 month ! kihkihkih





tu dia !! blog nie lah yg dah 2 bulan ! babap kang ! :P 


rasa cam lama dah blogging nie , but baru 2 bulan rupanya . haishh , muda remaja g nie . kekeke :P  selama 2 bulan nie dah banyak rasanya pengalaman and member blogging yg ceq kenai . rasa terharu sangat and tak sangka dapat kenai ampa semua ! even kenai dalam blog je pon dah wat rasa ceq rapat ngan ampa . :') sob sob . *emo sat .


ceq banyak ubah and decorate blog nie . dah makin comey blog nie kan ? *padahal sama ja . hahaha ! :D wateverrr la kan . yg penting ceq sangat sayang blog nie ! teng to meaw yg jadik cekgu blog nie . tanpa mu macam mana lah blog nie . sob sob :') law ampa ada teguran yg membina untuk ceq silakanlah . tapi biaq cara yg betoi ek . jangan marah2 , ceq nie ciwek ! kekeke




belanja lah ceq eshkem ! :P



setakat ceq blogging , entri ceq tak termasok yg nie ada 186 post . termasok GA contest semua tu lah kan . then , ada 1092 komen dari ampa . tengs to ampa yg support ceq :)



ceq rasa seronok sangat blogging nie . kalau boleh tamo sampai tahap give up la . tak syiok . hehe , sonok kan dapat update blog hari2 ? he ceq nak ucapkan tengs to ampa yg dah datang n follow blog ceq nie . banayk benda yg ceq dapat belajaq dari ampa . baca blog ampa semua sangat best oke ! :D keep blogging taw ! lapyu all lah !  ><,'







ciwek = kuat nanges dlm bahasa jawa
pssstt : baru balek kelas ! ngantok ! zzzzz .

14 comments:

meaw said...

nak hadiah,nak hadiah . hadiah roti plain -..- muahahhahaa

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wow caya lah....

My Little Diary said...

salam,

tahniah... dah masuk dua bulan, byk betul post entry ye.. :D

teruskan berblog okeyy

baincardin said...

*HDR on animals! Jom layan...^_^

Ikah said...

salam tomato, baru 2bln, tapi meletop blog nie, xrase pown 2 bln..

Aida Zafirah said...

congrats dear...:)

FasiHaH SupiaN said...

wah...cayalah!!;)

tomatokering :) said...

mekasheh ek semua ! :D

deqdeq said...

hai dear....tima kasih sgt sebab sudi singgah blog DeQdEq yer...

mmg psl knk komen kt blog DeQdEq tu bermasalah skit....DeQdEq dah pun atasi masalahnya...

JuanYuan said...

syiok mkn eskrem no..ahaha

Syafiq Rosli said...

hehe..sama besday saya lah

Mra Mastura said...

best sgt dye 2bulan da 800++ followers.. ehehee

keep up d hard work blogg!!
hye kwn blog.. hoho..

nak eskem!

iqbalhakimi said...

haha..ayat ang jangan give up tu macam perli aku ja.. =P

ooh..muda remaja lagi blog ni ek??/...aku dah nak cukup setahun da =P

sicomot-comel said...

wahh,,,terer la dia..
bru dua bulan followers dah nak 1k..
tahniah ea..

p/s : bawak Rabbit bersiar-siar ni. =D

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome