1.23.2011

+ stylish jacket for sale +



hye semuaaa !


nie ceq ada nak buat bisnes sikit untuk siapa yang nak ye . macam bisneswoman pulak . ekekek , ekceli nie nak tolong membe ceq promot ni .




nie jaket yang dia nak jual . harga RM 50 . if korang nak boleh la pi kat blog AIN SYAFIQA ek . dia nie membe sekolah rendah ceq dulu . hihi , dia sangat comel . blog dia pon comel . cepat ngorat ! kekekeke








pssst : dapat komisen tak ain ? kekke



10 comments:

Izamir Ridzwan said...

brand apa ni.. lawa.. for gurl ke laki ni?

AIN SYAFIQA AZMI said...

wah cepat & pantas tol ni..hehe alamak...puji2 ni malau ceq...=p

komisen...erkk..aku pon xdpt..haha

y u y u Z u l a i k h a said...

kami nak ngorat ampa bulih?? muhahah

sissyira said...

salam

baiknya tolong kawan promote... :)



Jom Baca dan Komen--cara memilih nama domain yang terbaik

SyedGraphiX said...

ehhh... ni baru ke seken? mcm bminat je. hehe

cik ciput said...

wah, smart la jaket ni..nak pi usha sat la..hehe

Solihin Zubir said...

jacket ni jacket lelaki ke pompuan? huhu..
mcm jacket laki.. tp pompuan jual.. yg pakwe dye punya ke? hehehe...

Imran nyambek said...

seluar track ade tak?

alinac lover said...

wow kagum! lawa gila

AIN SYAFIQA AZMI said...

syed: ni yg 2nd...tp pompuan punye..

solihin: eh ni jaket pompuan la..cutting kecik,xmuat ngan laki asenye..hehe

imran; 2nd hand sluar track??=.=

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome