1.19.2011

+ heyhey pelajaq politeknik ! +



assalamualaikum semuaaa !


ada dak pelajaq2 politeknik kat luaq sana ? ceq nak bagi ampa adiah nie . siapa cepat dia dapat ! kekekke , mai lah weyh kita kenai2 . ampa mesti nak taw kan ceq belajaq katna pasai ceq tak pernah cita pon an before this . huhu , 


ekceli , ceq belajaq dekatttt . . . . tunggu the next entry . ekekeke , nie just nak promote ampa yang dari politeknik join sahabat blogger . hehe  hat ex politeknik pon ceq rasa boleh gak pa join . dapat kita kenai senior2 and mintak tips2 berguna dari depa . hahaha :P


so , sapa yg nak join meh KLIK SINI untuk tengok syarat marat yang BPM bagi . ayuh guys ! ceq nak kenai ampa nie ! :D





_______________________________________


malam nie ceq tak dapat nak BW sangat . sori guys ! lain lah kalau ceq guna 'AUTO' macam hat 'blogger lain' dok wat tuh . kuikuikui :P
ceq ada event besaq punya malam nih . hihi ,







~chow chin chau!~

4 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

kalau orang yang pernah terniat nak masuk politeknik tak leh ke? wuuuu T_T nak hadiahh!

gigiAriEma said...

cek gigi student politeknik jugak..ngeeee

sissyira said...

salam

budak poli je ke buleh,,,, nak jugakk,,,..hehehhe

alinac lover said...

hahhaa

tomato..lens yong da pos naa smalam..ptot today la sampai tp today cuti kan..so maybe sok da sampai da :)

tq naa~

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome