4.25.2011

mamak mengganggu konsentrasi pembikinan album !




assalamualaikum sayangs semua ^^



huiii ! pe kabo orang kampung sekalian ! hupdate ini merupakan hupdate sepantas kilat berserta kegeraman yang membuak buak terhadap line yang agak sengal nih ! huh ! sebab tu lah cukop tak gemor den mengonlinekan diri kat mamak nih . pehhh line kedukut ! bukak pesbuk berjam jam ! cas nak mahal ! macam sengal ! *opss ! sory nafsu amarah sedang dalam keadaan tak terkawal . -.-'


kita lupakan mamak mamak yang tak hemsem berlagak macam hindustan shah rukh khan ni , kita beralih pulak ke sesi fotogrofi gedik gedik bersama cikgu tomatokering lagi chumill ni ye . ^^


ekceli sabtu lepas ceq , meaw ngan tatia ada buat makan makan menjamu selera mentekedarah dengan sopan menambahkan lemak lemak kami sebelum balik ke kampung halaman masing masing untuk blogger blogger kat utara nih . syiok baq ang !!! nak cerita panjang panjang malas sebab korang pon malas nak baca kan . hehe , kita layan gambar secoet ciput yg ada kat ceq ni hah . ^^




tu dia cik GKSB kuat gelak sungguh . balik balik pengsan sampai tak larat balik USM dah . haha !




cikgu tomato , bulat & kak shida tidoq :P , meaw



kami yang cantekk dan chumill ^^



ni time sesi ice breaking . hingaq habes satu rumah .





memang happy sangat dapat jumpa semua walaupun lastly berkahir dengan air mata yang dah tak mahal lagi nih . huahaha , lepas ni ceq berangkat ke KL dulu ye . tata penang . :'( sayangg and rnduu semua . nanti tengok ye vlog gedik dari kami tu . haha , *ehh ade vlog ? tetttt :P


nak lagi gambaq yang seuper duper chumil , sila right click :



akhir kata : 





peace ala ala gadis melayu untuk semua ! ^^

ukhuwah yang kita bina takkan berakhir sampai bila bila .

WE ARE FAMILY ^^





mekasheh ya . jangan lupa datang lagi . :)
agak agak leh capai 2000 bila bukak blog balik KL nanti ? ^^
pehh lenguh kaki jalan 20 minit semata nak online -.-'





25 comments:

laskar pelangi said...

cik tomatoooooo! heee;)

nak mengurat yg buat PEACE kat bawah tu haaaa=)

JIJI YU said...

macam hmster ek korang..ahaha..comel//

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah2 best kan....

Liza Razak said...

sangat comel !!!

mamawana said...

semua comellorrrr

LadyBird said...

sukenye ramai2 :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

will miss u...


20minit ka jalan??

exercise katakan haha

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ TQ

Aida Azryn said...

hamboi.. siap wat peace2 kacang peace lagi.. XD

H Y D E said...

nanti join la gath ngn semua kat sini lagi ye erika. semua geng2 KBU will miss u all,... wpun kenai sat je, mintak maap klu ada salah silap oke :|

HajarRasdi [BdkKck] said...

kak erika, hajar pon ada buat jugak. siap ada gmbr kak erika lg.. hehe..

sarah mohamad said...

bestnya gather2 ni. hiks cik tomato cooooomel :)

NOOR FATIN said...

comel2 semuanya. ayu2 sungguh, hehe

Deeba Debab said...

kak comel. suka sgt :)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

fuh..beshnyaa!!
ayu2 comey2 sweet2 sumee!!

☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!! HYE!!
☆│▒│▒|▒│▒│ ..PEACE....
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
❤salam singgah dari mummyweiyda❤
❤eppy blogging ya!!❤

LittleGurl said...

alololo tomeinyeee~

EpoLღsiKunang2 said...

Amboi.. sakan depa no. ^^

Lulu caldina said...

peace!! ngee.. hai dear

soffya cik bulan said...

fuhh semangat nyerrr...
chaiyok2222

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

perghh...makan tak diajak..keh3

kay_are said...

owh.. kre nye sekarang ni dah ade kat kl r? tu yang senyap sunyi je eh.. hee.. xpe2.. rest dulu.. nanti menaip lik ok? =)

nadzli azlan said...

:)

Mat Ganu said...

chumil~chumil...^_^

specific mewarnai ketelitiankuu.. said...

comel la.. :)

iskandarzulkarn9 said...

eh..kakak sy pun ada jgk...btol2 bsemangat nie hahhh!!!
hahaha

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome