4.03.2011

i'm photographer's wannabe :)



assalamualaikum semua :)



disebabkan masa yang terluang terlalu banyak tanpa ada sebarang gangguan dari mana mana pihak maka dengan ini ceq membesarkan hati untuk menaip entri sekali lagi . fuhh letih . FULLSTOP ! ^^'

.
.
.
.
.
.
.
.
.

i love photography berry the much ! ^^'
i masih newbie lagi dalam bidang ni . segala teguran dan kritikan yang membina sekiranya dapat membantu sila lah ye beri tunjuk ajar . :)




ini DOMO saya oke . jangan curik ! :P




very the cute kan ? cantekkan i snap ? ^^'



love this ! 



ini budak sangat chumil sampai rasa nak geget geget je !





oke jangan percaya ceq yang menyenap gambar gambar tu semua oke . dusta semata mata . pegang kamera tu pon tak tahu ada hati nak snap pulak kan . --' ceq setakat jadik model buleh la . lalala ~


just wanna tell korang semua yang cantekk sangat sangat super duper mabeles kan gambar gambar kat atas ? ceq sukak sangat . my lovely laling ni opkos masih baru lagi dalam dunia fotografi ni . and hari ni he told me yang he got an offer dari satu studio ni . i wish u all the best laling ! nanti jangan lupa take my picture banyak banyak oke ? *winkwink ^^




if korang nak tengok lagi all of his pictures korang klik je kat sidebar chumil lagi kemas ceq yang tulis MY LOVELY LALING IS A PHOTOGRAPHER oke . ^^'


so for those yang minat fotografi jangan lupa tau share share ilmu dengan beliau . jangan kedukut . ALLAH marah . ^^



to nadzli azlan : i made this for you ^^





mekasheh ya . jangan lupa datang lagi tau :)







55 comments:

Nadzli Azlan said...

boleh tak nak klik box "sukak sangat" tuh bnyk2 kali ? hahhahahaha ! adoilaa cik afiqahh !! sudah sudah laa tuh . jangan smpai i bawak rombongan p umah u sudahh ! dah lebih laa nih ! gila gila gila + merenk merenk merenk + hang hang hang --> terharuu !!!! huuuuu ~~ ada gak org syg i kan ? hahhaha ! btw , a big honor to you dear , thanx for this post , thanx for everything ! Syg u lahhh ~~ :D :*

atiey azha said...

wah !! kreatif le lalink ! likee . hehee . daun itu sangat unik . ekekek !

Raji berkata said...

hahahaha igtkn btol2 kau nk jdi photographer tdi ;D

beaty said...

best kan snap2 gambar..beaty sangat suka tau

Along Usop said...

domo itu sangat chumell!!!! =)

Nobita Sensei said...

wow. cantik gambar~

baincardin said...

gambar cun.:)

cikpia said...

kucing tu sangat beautifully captured!!!

Adlan said...

tahniah..cantek gambar yang "anda" snap!;p

EB said...

Nice DOF and tone!
Well done!

b a m b a m ' s said...

budak kecik tuh comellll!!! :P

Terjah jom!: Cik Bambam punya stori

JIJI YU said...

kretip gak ko

tomatokering :) said...

@Nadzli Azlan hahaha ! no big deal la dear.. ^^'

tomatokering :) said...

@atiey azha hehe cantikkan ! ceq pon sukak :D

tomatokering :) said...

@Raji berkata haha ! aku layak jadik model je . miahaha

tomatokering :) said...

@beaty yupp ! best kan beaty.. kalau lah ceq ado kamera tu..huu

tomatokering :) said...

@Along Usop DOMO itu mmg sgt chumil ! :)

tomatokering :) said...

@Nobita Sensei cantekkan.. mekasheh ^^'

tomatokering :) said...

@baincardin mekasheh ^^'

tomatokering :) said...

@cikpia yuup ! nampak neutral kan.. :)

tomatokering :) said...

@Adlan haha ! adlan perli ke pe.. huhuh

tomatokering :) said...

@EB tengs EB .. support meyh :))

tomatokering :) said...

@b a m b a m ' s itu budak mmg cumil sgt !!!!! :D

EB said...

Xda hal la.. My pleasure.. hehehe..

strawberrycincau said...

waaaa.. cantik arr gmbr2 nih.. hee.. tomato laling ke yg snap nih?? ngeh3...

p/s : Berry tag tomato auu..
http://sayetetapsaye.blogspot.com/2011/04/5-blog-paling-kerap-dilawati-2011.html

fiza said...

wah wah wahh! kembang semangkuk lah lalink i tuu (nadzli) hahaha..

chantek suma pic dia! =)

kirani+mia said...

awat nye hang g amik gmbo kucing 2 sedang mencari tmpat utk mbuang??hahaa..;)

mera zati M.z said...

wewitt, afrospexs tu da lame da i follow..si ali tu,dy cm member i dah :)

nadzli azlan said...

errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ~ bnyknya komen !! T.T

AiDa AzRyN said...

nak culik domo boleh?haha.. ;p

Ezay Hadry said...

nice pic..haha ezay tak reti pn nak tgk cmne cume mmg suke budak tuh...comel2

kay_are said...

baru nak percaye die sendiri yang snap.. nasib baik gerak ati cakap jangan caye!! =P ape pun pic ni memang cantik!

iniialahaku said...

the kucing man...cantik

Pakcu said...

mai tangkap gmbq pakcu tgk

fRaMe+LenSeS said...

wahhhhhhh

Izamir Ridzwan said...

dah jadi photog.. bgus2..

tomatokering :) said...

@strawberrycincau hye sayangg :)) tobat ceq tak reti snap camtuh ! hehe

tomatokering :) said...

@fiza berpeiuk periuk dia kembang fiza oii.. haha ;p

tomatokering :) said...

@kirani mia haha ! kucing tuh menahan je ;p

tomatokering :) said...

@mera zati M.z hihi yeke mera ?

tomatokering :) said...

@nadzli azlan mana ada banyak komen pon laling . kiki ;p

tomatokering :) said...

@AiDa AzRyN haipp ! babap tangan kang !!

tomatokering :) said...

@Ezay Hadry hihi chumil kan ? sukak sangattt :)

tomatokering :) said...

@kay_are hahah ! kr jahatt !!!!! ;p

tomatokering :) said...

@iniialahaku yupp cantek sgt kucing tu .. ;)

tomatokering :) said...

@Pakcu errrr tak muat masuk kamera la pakcu ;p lalalal

tomatokering :) said...

@Izamir Ridzwan IR , bukan ceq la.. heee

nadzli azlan said...

ngokngekk ! MALU LAHH ~~ T.T

nadzli azlan said...

ngokngekkkk !! :p

lavender harum wangi said...

hahahahahaha, punya la aku teruja ingat kan betul2 kau yg snap those pics. btw, smart~ :">

tomatokering :) said...

@nadzli azlan hihihi tau malu jugak ek ! ;p

tomatokering :) said...

@lavender harum wangi miahahaha ! pandai pulak an aku nak snap . lalala :p

neslO_ais said...

uih mmg smart ah! :D

nadzli azlan said...

mestilaa tau T.T

yan_n.i.m said...

pwwwwiit nak tgk cik tomato jg model.. wuuu3 T_T

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome