4.12.2011

surat cinta untuk semua peminat :')




assalamualaikum laling sayangs semua :)



perghh tajuk macam lah i hot kalahkan fasha sandha pulak kan . kalau si yoyo tu yelah kompem kompem ramai peminat terkejor kejor sampai ceq pon tak larat nak ligan . opss keluaq bahasa utagha pulak . :P



dah tamo merapu dah . ini entri serious dan sedih . korang silalah baca dengan penuh emosional nya kalah rita rudaini dalam mami jarum oke . jangan lupa sediakan tisu -.-'
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.

ekceli hari ni ceq nak bagitahu semua yang pesbuk ceq yang tersayang lagi terchenta akan deactivate kan tepat pukol 2 pagi nanti . kenapa 2 pagi ? sebab 2 pagi semalam ceq dah decide akan deactivate pesbuk selepas 24 jam kemudian .bila ceq akan active balik ceq tak tahu . korang yang ada pesbuk ceq tayah dah gatal gatal cari pesbuk ceq oke . it will not be there anymore .



korang nak tahu , ceq memang sayangggg pesbuk sangat . why ? becoz of bloggers yang ada dalam tu . especially KBU members . korang memang ceq sayangggg sangat sangat . ceq dah anggap semua abang abang , kakak kakak , adik adik . ceq memang tak pandai nak luahkan perasaan kat orang . but once ceq dah sayangg ceq akan sayanggg selamanya . :')


ceq tahu mesti ada yang tak puas hati dan geram dengan apa yang ceq buat ni . ceq tak de pilihan lain dah . ni lah satu satu nya cara . ceq bukan LEAVE KBU or SB or BTO and other group . ceq just deactivate my acc je . :)

ceq nak korang semua tahu yang berat hati sangat nak buat camni . tapi korang tolonglah faham ceq oke . :')


korang lah yang dah buat ceq hidup ceria selama ni . 

sebab korang semua ceq dapat semangat ceq untuk blogging . 

sebab korang ceq dapat belajar banyak perkara . 

sebab korang ceq semakin matang

paling penting sebab korang lah ceq rasa disayangi . 

ceq sayanggggg sangat sangat kuasa infinity kat korang ! :')



kenangan dengan korang semua takkan ceq lupa . semua yang kita borakkan , gurau senda kita , usik mengusik kita (macam lagu pulak --) semua tu takkan ceq lupa . pengalaman hang out dengan korang takkan ceq lupa . 

ceq rasa happy yang tak terhingga dengan korang . tak dapat nak bayangkan ceq akan tinggalkan korang buat sementara waktu ni macam mana . seriously akan miss korang damn much ! :'(










semua bloggers yang ada dalam pesbuk ceq ceq sayanggg sangat sangat . korang jangan tanya kenapa ceq tutup pesbuk tu . ceq just nak bagitahu yang ceq perlu fokus pada study dan perlukan ruang dalam hidup ceq . ceq perlukan masa . ceq rasa ceq dah buat keputusan yang betul . ceq tak kan berpesbuk lagi tepat jam 2 pagi nanti .




terlalu banyak perkara yang berlaku dalam hidup ni dan ceq dah pon buat keputusan yang memang takkan berubah lagi sampai bila bila . FULLSTOP ! *leh caye ke ?



lastly , ceq nak mintak maaf sangat kat semua bloggers yang kenai ceq dalam pesbuk . sudi sudi tegur ceq . sudi bercakap dengan ceq . sudi segala galanya lah . ceq mintak maaf andai tingkah laku ceq semasa kita gurau gurau dalam pesbuk korang tak senang . semua tu memang kesilapan dari ceq andai korang terasa hati dengan setiap kata kata ceq . ceq masih KBU . ^^


ceq minta maaf kalau ceq tak dapat nak puaskan hati semua orang . ceq mintak maaf atas segala galanya . korang maafkan ceq ye ? :') ceq hargai sangat korang yang ada dalam hidup ceq . korang semua memang awesome ! korang memang tip top dan terbaik ! korang memang yang tersayang lah !


ceq sayangggggggggg korang !!!!!
*hingus meleleh -.-'


 surat ni untuk semua blogger yang ceq kenai . bila ceq akan active pesbuk biar masa yang tentu kan . insyaallah the day will come . ^^


sory and special tengs to cik gk,nora,pakcu,kak shida,hadi,adi suda,daus,adam,abg long nadh,nadzli,papa khai,syukri straw,erin,TTM,yuyu,farhana,IR,encik angah,kak aima,naniey,shah jihan,onie,tatia,cik zai,atiqah,bad,hajar,aifaa,oshin,iqbal hakimi,wootwoot,nub,niq,enna,kak sunah,amalina,WANY and semuaaaa bloggersss pesbuk ! <3<3<3




cara ceq macam lah tak jumpa lagi kan . hihi :P

mekasheh ya . jangan lupa datang lagi .
blog tak akan ditutup . don worry . :)





62 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

nangis terus

nadzli azlan said...

a best of luck ;) will always pray for you dear .

dianna said...

walaupun baru first time baca blog ni dan baru first time nak u, tak tahu knp rase sedih bile bace entry ni. hee nampak u sgt ikhlas tulis bende ni :)

a n a . i z z t y said...

sayang!...buat yg terbaik taw..kami semua mendoakan yang terbaik untuk iqa... :)

amin....will miss u! :)

meaw said...

dangdut lu hoiiii ,HAHA

nora amila ghazali said...

u make me sad la tomato kering... nak no fon??? errrr

JuAn NaSir said...

sokong kamoo!!! chayok2! gud luck!

JIJI YU said...

susah tol aku nak mnghayati luahan ko

Syukri Hasshan said...

sadis..xleh nak kutuk hg dah pasni!! demmm..geram geram..will be miss u lah..ewwww...

JIJI YU said...

susah tol aku nak mnghayati luahan ko

angah said...

cm nk nagis ja baca entry nie..xpa erika kita kena fokus pada stdy kn..cm komen yg angah ckp ari 2..berFb xslah juz kita kena bhagi kn time kita nie..so jgn sedih la..kita semu we r family kn...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

cheq sedey sbb nama cheq x dak kat situ..ni yg nak lari masuk bawah katil ni..huhuhu..

study elok2 ye yang ;)
all da best utk exam..igt jubah purple!

nadiemsharmz said...

fuh!..slmt belog xtutup gak....hehehe..gud luck laling!

Erin Azizan said...

wish u'll be happy dear...gonna missin u in kbu..

cik ciput said...

awat nak deactivate?jangan laaa...

mr E oSk gurL said...

best sbb ada nama kami...hehe=P

Muslimah Optimis said...

jaga diri baik2 ok tomat.. akak doakan tomat nanti... apa2 jangan lupa kak aima ya..perkenalan singkat kita memberi makna..jaga diri, jaga hati, jaga iman..

fRaMe+LenSeS said...

hingus ijau2 macam cendol.. lalalalalala~~ :P

Adeela Oh Lala said...

nape deactive account lak ? pegi tanam tomato ke ? hehe

CikTomyam said...

wait..wait..u nak p mana? baru ja nak kenai-kenai ngan cik tomyam...ish3..

nama ceq pon ada noh,,.

awat pasai pa nie? tah paham tak paham..huh..~

perrydaus90 said...

dalam hati daus ada taman...rasa nak ngs lak baca nie...sedih..erm..daus respek kptusan erika...thx bab sudi kenal ngan daus

p!q4h b@guss said...

sedehnya tak dapat mrapu2 ngan kak ERIKA RAIN dh lam fb dh pasni..
slamat berjaya!

Mr.NS said...

entry sedih ke ni cik tomato??

black_mel said...

nice...jgn tutup blog...nnti ramai yg xleh tido..xD

cik ayin said...

sedih pulak rasa..huuuu

tomatokering :) said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr cik GK gadis kuat sebek..hehe :p

tomatokering :) said...

@nadzli azlan tengs sygs.. :)

tomatokering :) said...

@dianna tengs deanna.... :')

tomatokering :) said...

@a n a . i z z t y tengs ana .. sob sob :')

tomatokering :) said...

@meawang lah dangdut ! hahaha

tomatokering :) said...

@nora amila ghazali sory nora... :')

tomatokering :) said...

@JuAn NaSir tengs juan . raya jgn lpe dtg umah . ehh :P

tomatokering :) said...

@JIJI YU ko hati kering kot :p

tomatokering :) said...

@Syukri Hasshan pehh mr straw miss lah ! haha :P

tomatokering :) said...

@angah tengs en angah . we r family ! :D

tomatokering :) said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ alamak ! mama sory ... huk

jubah pepel kompem egt :D

tomatokering :) said...

@nadiemsharmz syg nk ttup blog :P

tomatokering :) said...

@Erin Azizan tengs erin.. :')

tomatokering :) said...

@cik ciput terpaksa cik ciput :)

tomatokering :) said...

@mr E oSk gurL ehhh suka plak dia..hi

tomatokering :) said...

@Muslimah Optimis tengs MO . sob sob :')

tomatokering :) said...

@fRaMe LenSeS haha ! main main ye abg long ! :p

tomatokering :) said...

@Adeela Oh Lala terkunci kat ladang tomato ;p

tomatokering :) said...

@CikTomyam huhuh , nak fokus stdy dlu.. :)
kite mesra2 dlm blog oke :p

tomatokering :) said...

@perrydaus90 tengs daus :')

tomatokering :) said...

@p!q4h b@guss jumpa lg oke piqah :')

tomatokering :) said...

@Mr.NS err ko tak sedih ke ? haha

tomatokering :) said...

@black_mel haha ! bukan blog best pon ! ;p

tomatokering :) said...

@cik ayin cik ayin tamo sedih2.. :P

kay_are said...

laa... baru add dalam fb 2, 3 ari die dah g deactivate fb lak.. xmo kawan r camni.. =P ape pun study exam ye.. gud luck!! ^_^

Nana Miyuki said...

nama kita xda kecik atii la camni uhuks..

btw alldabes in ur life..
gudluck exam k~

Cik Yana said...

Ada orang kacau cik Tomato ke? Meh nak sekeh dia. Hehehe~ Jangan sedih2 cik Tomato, nanti muka cepat bkedut. Ceria-ceria selalu walau tak de orang tahu hati menangis. Chewah. Hahaha~

Lots of Love,
Cik Yana

aDisH.sHidA said...

alolo sedih le plak...ok la kak hormat keputusan erika..bagus la kalau utk kebaikan...takut t kita leka dan alpa dengan stdy...try de best ok...

Faa Eryna said...

eh, patutlah cari akak tadi takde *ececeeee .

sarah mohamad said...

xdan nak add cik tomato kat pesbuk. tapi saya pun jarang jugak bukak pesbuk ni. hiks

tomatokering :) said...

@kay_are haha ! kr gediks ! nnti kita cative lah balek :P

tomatokering :) said...

@Nana Miyuki alaa kak ana sory..huu

tengs sgt ^^

tomatokering :) said...

@Cik Yana wahhh ~ opkoshlah cik yana .. ceq mmg suka senyum .. :P

tomatokering :) said...

@aDisH.sHidA tengs sgt kak shida :')

tomatokering :) said...

@Faa Eryna ehh dan dan carik ye .. heheh :P

tomatokering :) said...

@sarah mohamad hihi sarah ngade.. nnti add kite taw :P

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

alahai... kenapa pula begitu...
tapi tak apalah...
kalau dah rasa keputusan tu boleh meningkatkan lagi prestasi..
(macam ayat iklan)
(n_n)

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome