4.02.2011

blog saya bukan blog kartun lagi :(




assalamualaikum laling semua :)




hari ni mood sedih menyelubungi diri dengan selimut atas badan terasa macam nak tidor satu hari buleh tak ? sesungguhnya ceq tak tahu apa yang telah berlaku atas diri ini . rasa sedih yang memanjang dan otak memerlukan rehat berhari hari tanpa mahu ada satu makhluk pon hinggap sewenang wenangnya dekat otak yang dah cukup sempit ini . FULLSTOP !

.
.
.
..
.
.
.
.
.
.

oke selesai sudah satu perenggan yang meluahkan perasaan hari ini yang menggambarkan perasaan seorang wanita yang belum cukup matang lagi . haha , see see korang nampak tak perubahan belog ni ? oke siapa tak nampak sila pakai kanta pembesar font 72 .


dengan rasa dukacita nya ceq telah mengubah background yang kononnya chumel kepada background yang agak kewanitaan geli meremang bulu tengkuk kalau ada . ini sesungguhnya memang benar lagi tak tipu belog si tomatokering oke ! ^^'


ceq telah meninggalkan zaman kanak kanak di mana kartun menjadi pilihan hati dalam belog ini . dalam cuba menjadi matang maka segala background karton marton tak rela dibubuh lagi . cuba menjadi kewanitaan tapi tak lah sepenuhnya pasal ada lagi kartun chumil kat sebelah bergayut tu . hehe ^^'


ceq sedang mencuba tukar gaya style belog ni . almaklumlah belog pon nak tukar baju baru jugak kadang kadang kan ? hehe , kadang kadang jugak rasa kartun yang chumil lagi kejam dan sadis tu memberatkan belog pulak . yela sekor dah berat 56kg . mana tak loading . --'


dari dok melayan perasaan tak tentu hala tujuan baik godek godek belog huduh ni lagi bagus kan . tapi belog huduh ni walaupun dah renovate masih tetap huduh tak macam belog korang yang lawa tip top mabeles tu , sangat jeles oke ! 


so , apa pendapat korang ? oke tak ? ^^'






mekasheh ya . jangan lupa datang lagi . :)






43 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

baju belog lawa na :)

Wani said...

hihikss . cantik laa . bunga2 :))

YUL said...

ok la tu, tkde la berat mne pon, nmpk simple je, ehehehe

sayabukanSAMDOL said...

tomato oren :)

Muslimah Optimis said...

nice lah.. tapi awat dok berkenan sangat dengan happy tree fren tu?? katon kejam

angah said...

hahahhah

cik pulau said...

okey je.. comel je kartun kat shoutmix tu..lalala~

yayalya said...

nampak sweet...more mature hihi :)

CikTomyam said...

ok sangat3...hehehe

areteacar said...

comel! comel! hehe...

nadiemsharmz said...

wah!>.dah jd wanita dan belog tomat nih...hehhehhe..nice!

tomatokering :) said...

@y u y u Z u l a i k h a hehe lawa lagi baju blog yuyu :)

tomatokering :) said...

@Wani hee tengs wani :D

tomatokering :) said...

@YUL hehe tengs yul :)

tomatokering :) said...

@sayabukanSAMDOL ehh2 ? sy pon bukan tomato.haha ;p

tomatokering :) said...

@Muslimah Optimis suka sebab comelll la ! hihih

tomatokering :) said...

@angah angah !! cepuk mau !

tomatokering :) said...

@cik pulau hehe tengs cik pulau.. mmg cumil kan..hi

tomatokering :) said...

@yayalya haha segan ceq !^^'

tomatokering :) said...

@CikTomyam wahh sgt3.. ? :P

cik bahulu oren said...

bckgrnd lawa..nmpk cumil sgt ada bunga kecik2 =)

tomatokering :) said...

@areteacar hihihi :P

tomatokering :) said...

@nadiemsharmz tu la.. tak jadik kacak dah blog ni..he

Fara VavaVoom said...

ok je yg ni drpd yg katun2 .. chumel, purfle :)

MiaDiera said...

still sweet lah bloh nie:)even tak de kartun dah:)

hanisa sabrina said...

this is much better.
ayu giteww.
haha. walaupun dulu punya lebih ceria :)

JIJI YU said...

bak kate bruna marikh...u r juz amazing juz da way u r

HajarRasdi [BdkKck] said...

comel mcm tuan blog.. hehe.. =p

myzatulmarghliyana said...

xpe masih cute ag..=)
pasni cube tukar header. xyah tutup mulut. tutup mate jerk. hehee

Raji berkata said...

blog kau ringan jer owh o.O
cmner nk wat blog yg ringan2 cmnih

cEmpAkA BirU said...

wahhh, dah tukar ke bunga-bunga...

Tapi, ader gak seciput katun kat kanan tu..hihi

nak lollipop ..

tomatokering :) said...

@Fara VavaVoom HIHI tengs laling.. :)

tomatokering :) said...

@MiaDiera hehe tengs mia ^^'

tomatokering :) said...

@hanisa sabrina haha ! sekarang pon ceria lagi tau ! ;P

tomatokering :) said...

@JIJI YU hahaha !! cepuk kg jiji !

tomatokering :) said...

@HajarRasdi [BdkKck] mekasheh hajar cumil ! ^^'

tomatokering :) said...

@Raji berkata podacettt . blog ko pon xlah berat sgt an.. :)

tomatokering :) said...

@cEmpAkA BirU nak lolipop amek la.. hihik

nak buh bunga cempaka tak dak plak.. hii

Nana Miyuki said...

selamat mematangkan dr..
tp enjoy ja dik,,jd kanak2 zaman cinta kanak2 is realy fun for me:)
just enjoy k ;)

AdiSuda said...

nmpk ckit cm pmpn..ahaha

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

feeewiiit...comel2.. =D

kay_are said...

ok r ni, lukis kartun bukan lawa pun.. <-- memang kne hentam r pasni.. =P sekali sekala tukar style xpe kot.. =)

nub said...

x budakbukansebarangbudak aa macam menjiwa jiwa. harhar

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome