4.07.2011

bila suka seseorang :)




assalamualaikum laling semua :)



oke , malam ni and tomorrow ada test tapi sempat lagi pulak nak menghupdate jadah belog kesayangan yang bakal ditinggalkan jauh jauh tak lama lagi . *err hari hari cakap menda yang sama --'


hupdate pon tak lah sehebat si yoyo tu kan , sikit sikit entri baru . pehhhh nak jenuh putus putus jari nak komen entri si yoyo . entri korang lagi . tapi pape pon don woly maa . ceq memang sukak leave komen kat entri korang dari leave kat shoutbox . :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

al-kisah bermula di sini . .. .



jeling jeling , 
ku menjeling ,
mata bertentang mata ,

senyum senyum ,
kau tersenyum ,
buatku tergoda ,

malu malu ,
tapi mahu ,
lalalalalalala .............


*oke done dengan tak tahu lirik pakai hentam kromok bersama sumbangan suara yang paling sedap mengalahkan meatball si yoyo . hahaha ! ^^'



kalau ikut tak puas lagi nak merepek merapu meraban meremban kat sini . tapi kompem korang tak baca punya nanti . :P



just want to tell u :


-- if really like someone , just tell him/her *jangan gatal !

-- dont shy shy cat ^^

 tapi  

lebih elok kalau kita simpan je perasaan tu kan :)

-- bagi ceq , perasaan tu lebih bermakna bila kita menunggu dan bila syiok sendiri . hihi




ini hanya pandangan peribadi sahaja . entri ini ditulis bukan bermakna ceq sukak someone oke . dont get me wrong . lalalala ^^'





mekasheh ya . jangan lupa datang lagi :)






58 comments:

perrydaus90 said...

ni erika ka nie..hahaha

fRaMe+LenSeS said...

alaa cumilnya pendapat kamu dik.. ;)

nelly said...

bila suka seseorang ~
aiseh !
sweet !!!!!!

Mra Mastura said...

aku dah bagitau someone tu dah..
xtau respon dy tu +ve or -ve.. last2 skang give up.. xcontact dah.sedih.

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

ceh. igtkan hang suka kt someone td.
haha. xpa. ceq habaq loo kalo ceq suke kt laki tu naa...:)

nub said...

ahak ahak

senyumSOYA said...

hihihi..stuju!!

the phantom kid said...

hehe..gud luck 4 ur test!!

izzatulshazni said...

wah...apakah anda terjatuh cinta pastu nak cover?haha

izzatulshazni said...

wah...apakah anda terjatuh cinta pastu nak cover?haha

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

agreed! ehem ehem...adik omato suke saper? ce citer ce citer ;p

all da best for ur test larling..

kirani+mia said...

btol3!!sweeeet sgt kalu ske kt sum1 dlm diam..heee~;)

tomatokering :) said...

@perrydaus90 hahah ! bukan ! ini tomato ! ;P

tomatokering :) said...

@fRaMe LenSeS hihi ,, mekasheh.. betoi la kan ? :P

tomatokering :) said...

@nelly hihi tengs nelly sweet ^^

tomatokering :) said...

@Mra Mastura sabar la ek .. tu lah , kadang2 better kita tak bagitahu kan.. :)

tomatokering :) said...

@♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ haip ! ct ! klu ceq habaq pon ct tak knal.. miahaha :P

tomatokering :) said...

@nub nubbbbb !!! pelangkong mahu !

tomatokering :) said...

@senyumSOYA hihi kita serupa ^^

tomatokering :) said...

@the phantom kid tengs dear !! hihi ^^

c-tea said...

huhu..kalau ct suka seseorang..lebih suka kalau die tak tau..

kalau dia dah tau ct suka dia..lansung ct tak suka die dah..hehe

lavender harum wangi said...

aku ada crush dgn sorang budak cina time skolah. hahaha, aku diam2 je, kawan aku yg kepoh~ dpt la num fon, txting calling tapi sekejap je, TTM. -.-"

tomatokering :) said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ hihi mana ada la kak pinky ni !! ^^

tomatokering :) said...

@kirani mia hihi sweet kan.. ^^

tomatokering :) said...

@izzatulshazni waaa !! mana ada la ! hahaha ^^ malu beta

tomatokering :) said...

@c-tea hahaha ! betoll ! klu dia dh tau automatik kita tak sukak kan..hi

tomatokering :) said...

@lavender harum wangi hoho .. bese la tu..lumrah hidup.. klu dah tau suka lama2 jadik bosan plak.so bek senyap2 kan.. :)

Wani said...

huhuh . betul tu betul !

khairunnisa ♥ said...

suka pandangan cik tomato, perasaan tu simpan sendiri lagi best kot ^_^ and bila satu hari tu terbalas... wah, memang syiok ^_^

smile always :)

AiDa AzRyN said...

haaaaaaaaa.. kantoi! tomato syok kat sapa ni?:P

a'ah btol tu,kalau gurl ni susah sikit la. Takkan perigi nak cari timba pulak kan?huhu..
so,kalau dah suka kat someone,baik simpan je la perasaan tu..

Cik Cempaka said...

Nampak macam bunga-bunga dah berkembang jer ^^

JIJI YU said...

ek eleh.kaver la konon..

najihah sahami said...

waa..ade org ngah berkembang mekar...hehehe

MiaDiera said...

awww laling tomato snagat comel:)

beaty said...

wah da jatuh hati ka tomat...iya perasaan jangan dipendam ya

ツ mIsS NaDEa ツ said...

kalo shukekn some1 kne luah..
law x ..
merana2 !!hihi

PendekarPetai said...

kalu terus menunggu takut melepas wooo... hahaha

mizzkechique said...

ahaks...memalu lak...
tp kalau dh suke sgt, bgtau je la kan..trm atau tak, belakang kira..
♫♫boleh pandang2...jgn pegang2...♫♪

misz fae said...

ouh..mcm cover je..
malu nak ckp eyh?hehe;P

Arol Mubin said...

Tapi kita kena lah jugak bagi hint sikit-sikit kat dia. Kalau tunggu jek, takut nanti dia kahwin dengan orang lain pulak. Siapa susah? ;D

hassudi morshidi said...

kalau dah suka kat seseorang kena trus terang,,,nanti terlepas kat tangan org lain baru tau...

hehehehehehehehehe

kay_are said...

xyah r nak cite pasal kte kat sini.. malu r i.. =P em, rase x best r kalau pendam2 ni.. bukan dapat ape.. baik luah je pastu time je reaksi cane.. em..

tomatokering :) said...

@khairunnisa ♥ hahaa tu pon kalau org tu suka kita jgk..huhu ^^

lavender harum wangi said...

hahaha, cinta monyet je kot~ nama pun time sekolah~ :p

tomatokering :) said...

@AiDa AzRyN heyy ! aida jgn pandai2 okeh ! ceq habaq jela.. :P

betull simpan is better :)

tomatokering :) said...

@Cik Cempaka hamboihh.. jgn pandai2 oke cik cempaka .. :P

tomatokering :) said...

@JIJI YU aaiseyy mana ada cover la..huhu

tomatokering :) said...

@najihah sahami haip haip ! mish pandai 2 je ! :p

tomatokering :) said...

@MiaDierahihi tengs mia laling :P haha

tomatokering :) said...

@beatyhihi mana da la beaty .. :P

tomatokering :) said...

@ツ mIsS NaDEa ツ kalau luahkan lg merana ! haha

tomatokering :) said...

@PendekarPetai haha ! tamo perigi cari timba lah :P

saya bukan tomato said...

@mizzkechique hamboihh takleh.. nnti klu luahkan malu..kikiki

tomatokering :) said...

@misz fae hihi mana ada la fae :P

tomatokering :) said...

@Arol Mubin hahaha ! pandai lah arol ni . gatai na.. :P

tomatokering :) said...

@hassudi morshidi klu terlepas doakan terbaik dah la.. huhu *sedih :P

tomatokering :) said...

@kay_are hahaha ! alaa kr laling.. bukan org tau pon..kuikuikui

*sedang meluahkan :P

tomatokering :) said...

@lavender harum wangi kikiki , bese la tu .. cepat carik pengganti ;p haha

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome