4.06.2011

sindrom sindrom yang berlaku sekarang ni --'




assalamualaikum laling semua :)




bermula nya minggu test yang berlambak dan exam yang bakal menjelma --'



*makan jajan super ring bersepah sepah merupakan lumrah sikap anak gadis yang penyopan lagi penyantun --'





bila dekat exam je makin menjadik jadik la perangai huduh ni :



-- still main pesbuk tak hingat kata kata mama abah

-- still blogging tak hingat seluruh semesta

-- still mengadap laptop 25 jam tanpa henti walaupun tak dak cerita nak tengok

-- still tengok kak limah gelak sakan melupakan segala ilmu yang dah di tanam dalam otak 

-- still tak menjaga kesihatan di mana jajan jajan dan segala fast food makan megi tak tentu hala sewenang wenangnya

-- still tak reti reti nak menghadap buku yang dah makin muak tengok kita tamo baca dia 

-- still menjeling jeling laptop walaupun niat dah tamo sentuh laptop




huwarghh !! semua sindrom sindrom tu memang rasa rasa dah terbuku dan tersemat dengan jayanya dalam diri nih . sob sob . T_T  macam mana nie ? haruskah dicampak dibuang dibaling dinyorokkan laptop tersayang ni ? huwaaa ~ T_T






mekasheh ya . jangan lupa datang lagi :)
err jangan lupa doakan ceq dapat jawap dengan baik ^^'





45 comments:

p!q4h b@guss said...

sama la kta.. haha
habit takleh nk buang

angah said...

ada time kita berblogging ada time kita berfacebook...tp exam 2 penting bg seowg studen kerna exam 2 tok pnilaian kita smasa kita di tmpat bljaq...hehehhe n jgn hampa kn may ayah kita....

♥yaya budak suka embun♥ said...

sama la..hahaha..cuma kami tak start lagi sindrom ni..la ni dok sindrom asgnment yg melunggok T______T

najihah sahami said...

hahaa..sama la kita iqa sayam...kalau nak exam tu godaan lagi kuat kot..sabar je la.:P

cik ayin said...

sila jual laptop anda...haha
btw gud luck :)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

sama la..tak insaf2 lagi..huhu

Jann Adzhar said...

jann tenga study week hah syg, tp still berfesbuk ! & berblogging :P

siti fatimah said...

nak tau x macam mana nak buat xon9 ? ssenang jeeee .. kalau pakai broadbnd , sorok kan.kalau pasang streamyx , off kan ! hee :PP
btw, good luckkk exam ya :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

campak je laptop tu..hehe...:p
lame tak jenguk tomato kering..:) ehee....

Nour Eyza said...

semakin nak periksa atau test semakin galak mengadap laptop dan edit segala bagai dalam blog ni kan?

hah, setakat tangan oren maka super ring tu memang lumrah la. *sambil jilat2 tangan oren* hahahha

kay_are said...

waalaikumsalam.. ape super ring, cheezel r sedap.. betul2 keju.. =P hee.. malas2 ye lalink? nak kne ni.. studi2.. exam dah dekat.. nanti x habis blaja cane nak kawin.. =P

mizzkechique said...

kemain sakan lagi yer namo study!! hehe

tomatokering :) said...

@p!q4h b@guss hhi tu la pasal..haishh tensen plak.. haha ;p

tomatokering :) said...

@angah baikk angah !!!!!!!!!!! :D semnagat ! :D

tomatokering :) said...

@♥yaya budak suka embun♥ kihkihkih .. eseymen pon melonggok dah la nak exam..haishh ;p

tomatokering :) said...

@najihah sahami tu la pasal kan mish.. haishh =-'

tomatokering :) said...

@cik ayin hahaha ! tak dak org nk beli pon letop nih..hik

tengs ayinn ;)

tomatokering :) said...

@muhammad iqbal hakimi bin tahir silalah insaf ye ;p

tomatokering :) said...

@Jann Adzhar hihi tu la pasal kan.. xsdar diri ek..he

tomatokering :) said...

@siti fatimah masalahnya satu umah tamo off... ekekekek

tomatokering :) said...

@❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ whoaaa !! kejam !! hik

tomatokering :) said...

@Nour Eyzahahaha tau tak pek !! haishh ! bila nak insap ni..hik

makan jajan xbagus..hee

tomatokering :) said...

@kay_are hahah cheezel mahall !!! haha

waa~sapa nak minang ceq nih.. wuuu T_T

tomatokering :) said...

@mizzkechique bukan tamo.. bnyk sgt halangan nya..hik

nadiemsharmz said...

biasa la tue....kite pon kemain lg xmo beblog la konon2 nye..tp bukak jugak...hehehe....

fRaMe+LenSeS said...

sama la abg pun. padahal esaimen belambak nak wat.. nak final lagi. hahahaha

perrydaus90 said...

haha...lawa pic yg tomato lukis...tlg lukis kat saya leh...haha

Fyqa said...

gud luck totamotkering :))

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

adik omato..adusss sudah lama x jengah kamu syg..
hep study rerajin..nnt dh berjaya leh hidup sng..amin kak pinky doakan yg terbaik utk kamu ;)

Fatin a.k.a. Aten said...

gudluck dear.. all the best in ur exam~

Nyze 二ザ Crazee said...

super ring is my favorite junk food!high five! ^^

Adlan said...

hahaha..silalah buang lappy anda..hehe (kalau byk duit;p)

hehe..buangkan segala tabiat buruk tuh bile nak dekat exam..bkn lappy..

gudluck yer y'all..gudluck!;p

Shazmiey Abdurahman said...

goodluck tau final exam! hihih..apapun kita sama..masi 24hours tenet..ehh,awak 25hour..lebih sejam.haha..!

YOUsoF said...

Tak perlu dicampak dibuang dibaling dinyorokkan laptop tersayang tu tapi tanamkan dalam perkataan tuk 'LEBIH RAJIN' dalam kepala ok! ;)



En. tomatobasah : Yang terbaik ye Cik Tomatokering..

tomatokering :) said...

@nadiemsharmz ahah ! dusta berkalang semua tuh ! kuikuikui

tomatokering :) said...

@fRaMe LenSeS haha ! jgn malas2 !! :P

tomatokering :) said...

@perrydaus90 boleh ! nti ceq lukis terbaik punya . miahaha

tomatokering :) said...

@Fyqa tengs fyqa :D

tomatokering :) said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ mekasheh ya kak pinky .. hihi terharu :')

tomatokering :) said...

@Fatin a.k.a. Aten tengs sear !! :D

tomatokering :) said...

@Nyze 二ザ Crazee haha ! high five !! :P

tomatokering :) said...

@Adlan adess susah nk buang tebiat nih . haha

tomatokering :) said...

@Shazmiey Abdurahman haha ! mekasheh ! ehh aah terlebih sejam ! haha

tomatokering :) said...

@YOUsoF hihi tengs yousuff a.k.a en tomatobasah . haha :P

kirani+mia said...

tang lptop 2 ceq sokong 200%!!!hahaa

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome