4.20.2011

bermulanya rancangan tomato golekgolek ^^



assalamualaikum laling sayangs semua ! ^^


wahhh~ bertemu kita kembali dalam rancangan tomato golekgolek ! *eksaited lebih . miahaha , maklumlah , melompat terkinja kinja macam beruk dapat bunga . tapi ceq bukan beruk , dapat bunga pon tak penah . ada siapa siapa baik hati lagi suci murni nak bagi ? *winkwink ^^



ini bukan muka beruk dapat bunga tapi muka gorila dapat melantak dengan lahap sampai juling bijik jibik mata . -.-'



korang semua mesti tertanya tanya kan dah berapa hari ceq menghilang senyap sunyi tanpa berita dalam belog . *oke ceq perasan --' ekceli streamyx kena sambar petir hari sabtu lepas . padan muka kan ? memang kena sangat kena sambar petir time time orang ngah sebok nak exam . --'


ada hikmah jugak lah streamyx nak short time macam ni . at least ada banyak masa untuk study berbanding aktibiti kegemaran berblog sepanjang hari . --' memang ALLAH nak uji tahap kerinduan yang melampaui batas kat belog yang dah kering sebab korang tak siram selama ceq tak dak . sampai hati --'


and untuk pengetahuan korang semua :

yeyyyy !!! ceq dah habis exam ! maka dengan ini korang silalah sudi sudi mendoakan result exam ceq oke and terbaik ye . hihi ^^


maka mulai hari ini , syaiton nirrajim pon memang dah buhsan nak goda goda ceq lagi untuk mengadap laptop yang dah berhabuk habuk ni sebab selama 25 jam tanpa henti ceq akan online sepuas hati tanpa mengira bil letrik yang tuan rumah akan bayar nanti . hahaha *gelak syaiton .


so , dengan hati gumbira lagi suka dapatlah ceq online dengan gaya kuak lentang sambil golekgolek malam ni dan hari hari berikutnya sampai tak lalu tido tapi masih lalu melantak sesuka hati pasnih . dan dengan suka hati nya memang akan ada banyak hupdate belog *kalau rajen -.-' dari ceq sampai korang pon dah jemu agaknya . ^^'


korang yang ada exam tu jangan jeles oke ! goodluck cayok cayok kat semua ! ^^





mekasheh ya . jangan lupa datang lagi . :)




45 comments:

senyumSOYA said...

bestnya dah abes exam..ktorg start pun blom.huhuhu

the phantom kid said...

ehemm3..donut2 tu x mo share sini sikit ke..lamo nie..X(

Mra Mastura said...

x aci aa hang da abes! ak start pun belummmmmmmmmmmmmmmm

cik ayin said...

patut pun la..aritu pun streamyx ni meletop..tak senang duduk ha..lama gak la nak ganti baru..hahaha

Aisya J said...

sedapnya donut! Haha dulu kawan pun streamyx penah kena smbar petir time nak exam :p

laskar pelangi said...

tomato comeyyy!!

nak jugakkkk donutt;))

wahh! da abis exm?

TAHNIAH ;)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

good luck exam.patut tak nmpk blogwalking ke apa..takda tenet ke..huhu

nadzli azlan said...

rindu kamo ~ :(

the phantom kid said...

haha..baik makcik tomato..nway tq coz doakan saya ye..amin~ :D

nadiemsharmz said...

best nye tomat dh abis exam..kite punye stadi week pon xag...adoih!..xsabo nk terkinja2 xyah stadi nih...huhu

misz fae said...

da abes exam yeh..
bole update blog ari2..;)

meh singgah blog fae :
http://fzhjmldn.blogspot.com/

fiqaliqa said...

nak nak big apple. wah, sekarang dh stat la 25 jam tu ye. hee

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

nak kuak lentang smbil hentak2 kaki sbb x dapat makan donut tu huhu..

el-janna said...

hoho ape la tomato nih... geramnye nmpk donat tu nk alien~~

JIJI YU said...

wohhhseb bek stimix ko kena sambar..kalo sekali ngn lappy ko kena..camne eh

farasakura said...

wahh syioknye baru habes exam..jelez nihhh (@,@)

Mr.NS said...

gd luck 4 ur exam n gd luck 4 25hours on9...kehkehkeh

~$AKURA M!AKA~ said...

tomato kite nk donut tu skit(x tua malu mintk)hehe.. ^^V

tomatokering :) said...

@senyumSOYA hihi kesiannn .. ;p kekek

tomatokering :) said...

@the phantom kid haha dah habes.. share dlm prot buleh la.. :P

tomatokering :) said...

@Mra Mastura hihi sabo mira... kikiki

tomatokering :) said...

@cik ayin haha kitorg pon nasib baik ade waranty.. hihi

tomatokering :) said...

@Aisya J hihi yeke aisya.. bagus kan kena sambo ni ? hii

tomatokering :) said...

@laskar pelangi pelangi renboooww !! mekasheh ! ^^

tomatokering :) said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) hihi yela LM ... kesian kan...hehe

tomatokering :) said...

@nadzli azlan hoho , rindu kamoo juge ^^

tomatokering :) said...

@the phantom kid hehe .. welkom ^^

tomatokering :) said...

@nadiemsharmz hihi kesian nadiem.. sabo ye ... ujian.. hihi

tomatokering :) said...

@misz fae aah...btol tu fae.. ^^

tomatokering :) said...

@fiqaliqa nak bayo ! kikiki

aah dah stat !! hehe

tomatokering :) said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ hihi ,, kak pinky , nanti kite makan same ye..kak pinky belanja.. lalalala :P

tomatokering :) said...

@el-janna ngehehe ^^ nak bayo dolu :P

tomatokering :) said...

@JIJI YU pehh taw xpek.. nasib baik letop aku oke je .. ^^

tomatokering :) said...

@farasakura hihi jangan jeles2... :P

tomatokering :) said...

@Mr.NS hahah ! tengs mr ns.. ekekeke

tomatokering :) said...

@~$AKURA M!AKA~ ta bule..klu nak kena bayo :P

Deeba Debab said...

semoga dpt result yang cemerlang :)

nik farina aishah.... :) said...

wahai cik tomataokering yg comel , good luck tok result nty ... nik dah bosan dah asik mengadap komputer je 25 jam.. mase tok sambung belajar pulak..heee

shahjiehan said...

nk jugak donut tuh!

zacky ~786~ said...

sedap yerr big apple .~ nk satu leh ? hehee..

black_mel said...

tq2...ada exam jgk..next 2 week..hope x kena smbar petir sbb notes semua online..huhu..

SheY PuLL said...

waaa......
sedap nye....
ade x DONAT PERISA TOMATO...:P






JOM jengah blog saya... Satu lagi beban dah selesai(http://sheypull.blogspot.com)

"Che Ain" said...

wahh sedap ni..bli kat mna ni nk g bli jg..fuhh..
Belog Kechil

perrydaus90 said...

errr nak bunga ka...kang xnak tima lak..hahaha

Raji berkata said...

hahahah try lah DONASHI xD
ak ske big apple nyer donut durian
pergh siap ad duri2 lgi mcm durian btol
hahaha

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome