4.11.2011

dia lah lelaki bertopeng yang saya cari :)




assalamualaikum laling semua :)



amaran keras . entri ini bukan entri jiwang , mengada , gedik *walaupun mungkin ada sikit . --' ouh sesungguhnya korang mesti tertanya tanya pasal entri YANG NI kan ? ramai tertanya tanya ekceli siapakah beliau ? dan ramai yang syak memang betul ceq suka beliau . 


sekarang ceq nak buat pengakuan berani jujur dekat korang semua walaupun ada rasa malu malu sikit . hihi memang betul ceq dah suka beliau oke . ceq pon dah melamar beliau menjadi kekasih belog . *buat muka tak malu lamar orang ^^


beliau yang ceq maksudkan ialah lelaki bertopeng ni . beliau pon dah terima lamaran ceq . hihi *dengan muka blushing shy shy cat . ^^  nak tengok siapa tak ? :))

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tadaaa ! :D




pehhh , hensem kan ? kalau real korang nak tengok muka korang pergi lah usha belog beliau . tapi beliau masih tetap bertopeng oke . beliau lah lelaki yang selama ini menjadi idaman hati ceq . auwww ^^
*sesungguhnya korang pon kena tahu ketika ceq menaip entri ini muka dah umpama pakai mekap tebal 50 inci . --'








haha ! korang sila lah jangan tertipu . beliau hanyalah laling ceq dalam belog tercinta ni oke . hihi ^^ tapi ceq memang suka dengan belog beliau . *saja besaukan blog tu . --'  belog laling laling ceq ada kat sidebar tu tau . ^^


ada dua orang laling tersayang ceq . lagi sorang si photographer tu . i LIKE him so much . ^^


korang sila sila lah ek rajinkan diri tengok belog dorang . dorang memang cool and sporting . ^^




mekasheh ya . jangan lupa datang lagi . :)
semua laling laling ceq ceq sayang tau . ^^






35 comments:

perrydaus90 said...

saya xtersenarai...sedih nya...uwaaaaa

Fyqa said...

hehe... sat g nak p terjah :D

meaw said...

bom kebabommm,aku nampak kak limah mai weiiiiiii, raliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sumaiyah mokhtar said...

hahaha eleh nth2 mmg betul2 cik tomato kn? ;p

tomatokering :) said...

@perrydaus90 jgn sedih2 sila cuba lagi . hihi

tomatokering :) said...

@Fyqa terjah jgn tak terjah :P

tomatokering :) said...

@meaw kahkahkah ang la kak limah tu ! :P

tomatokering :) said...

@sumaiyah mokhtar haip haip ! tak betol oke ! :P

kay_are said...

laki blushing normal tak? =P terharu r camni!! cume.. rase xde r botak macam kat gambar tu.. ish ish.. x view betul2 sebelum sketch ni.. ape pun thanx ye ^_^ dah g study!

miss shark said...

hihihii.. sesuai sangat ni. sorg pakai topeng, sorg tutup muka. shy, shy cat.. meowww..

cik pulau said...

cik pulau tau yang bertopeng tu kr..
tapi sape photographer tu yer..
kena terjah ni..^^,

sarah mohamad said...

jom terjah sapa kan yg cik tomato ni suka. hiks

lurun namzar said...

jom join GA nie plak..

http://suhadarazman.blogspot.com/2011/04/izzlornacom-1st-special-giveaway.html

Halen said...

hi adik tomatokering yg cantik manis.. terjah dr blog bdk bertopeng ni hehehe.. feel free to visit my blog ya.

fRaMe+LenSeS said...

wahhh,, al the besh ya.. ;)

apik pehe said...

hehe..kenal sangat la lalink bertopeng tuh..hahaha

nadzli azlan said...

oittt !!! sayang tomato oke :D huhuhu <-- terharu kuasa infiniti ! ;p

b a m b a m ' s said...

terjahhh!! hehehe..

dik non.. meh ar join segmen CB nie.. :P

Join jom!: Segmen | Kalau aku ada bakat aku nak jadi ????????????

Pembawa_Wacana said...

ermm... ni pun otomatik unfolo... sori yer..

Aretikz said...

Erk? Ingatkan Tuxedo bertopeng cite sailormoon tu. hehe..

Entri Lelatest
99 Hari Kisah Klasik Kita : Doa Malam Pertama

tomatokering :) said...

@kay_are AYAMAK ! egt kr botak . kekekek :P

kr pon tau blushing ke ? lalalala

tomatokering :) said...

@miss shark hamboihh miss shark . don say like dat .. hehe

tomatokering :) said...

@cik pulau wah wah nak jadik CSI plak ye . :P

tomatokering :) said...

@sarah mohamad haha sila terjah syg sarahh :P

tomatokering :) said...

@Halen hye halen sygs ! :)) oke

tomatokering :) said...

@fRaMe LenSeS err tak fhm mksd along all the besh tu . haha

tomatokering :) said...

@apik pehe haha ! kenal ek ? lalalal

tomatokering :) said...

@nadzli azlan hihi tamo terharu2 .. bese je .. :))

syg u jugak oke ^^

tomatokering :) said...

@b a m b a m ' s hahaha ! :P

ok insyaallah .. :)

tomatokering :) said...

@Pembawa_Wacana its oke pembaca wacana .. :)

tomatokering :) said...

@Aretikz kikikiki ....

nadzli azlan said...

:)

MiaDiera said...

sekrang jugak jelajah blog diorang hehe

czueka zulaikha said...

laa.. baru na mlamar kr, tgk tomatokering da ptong line :(
aishh..menc menci menci haha

Cik Cempaka said...

Encemnyer pak incik zoro tu..

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome