4.21.2011

harap dapat jadi cikgu dari mengaggur ^^'



assalamualaikum lalings semua :)



pagi pagi tadi ceq dah melakukan satu aktibiti senaman yang kurang digemar untuk meregangkan otot otot saraf tunjang yang ada sampai naik krem kaki ni . nak tau aktibiti apa ? kemas rumah . mop lantai . sapu sawang . sental menyental . ceq anak dara yang rajin kan ? miahahaha *nampak sangat tak selalu kemas rumah sampai lenguh lenguh -.-'


bukan tak selalu walaupun memang tak selalu . cuma maklumlah , ceq kan student yang begitu menitik beratkan soal pembelajaran sehingga terabai segala makhluk halus (habuk) yang ada kat sebelah ni . korang jangan malas malas , kebersihan tetap kena jaga tau . ceq sebenarnya rajin tapi kalau ceq cakap ceq rajin kompem kompem korang yak kuar tahi ijau nanti . ekekeke ^^



iklan : right click gambar




kalau dapat ayor melo ngan biskut time time nih sodap jugok ye . lagi lagi yang free . mabaeles ! ^^ korang nak free tak ? korang puji puji sikit tuan dia kompem tuan dia kasik free . tapi neslo bukan milo . hihi




oke sambung cerita . 




tadi macam biasa hari hari mama calling calling . hari hari jugak mama tanya dah kemas barang belom ? errr lambat lagi kot nak balik KL . ada seminggu lagi nak habiskan sisa sisa hidup kat penang terchenta ni dan merewang rewang dalam penang bersama kengkawan tersayang . :'(


siapa orang penang nak jumpa ceq sila buat appoinment awal awal . diary kesayangan dah penuh dengan date date ni . wahhh . bajet hot ekau ye . ^^



adehh kalau cerita je meleret leret . mahaf ye . :P ekceli nak cerita mama call tadi cakap kat sekolah mama ada tawaran jadik cikgu sementara . hihi , seronokkkk kot !! tapi tak tahu la tawaran tu still open ke tak memandangkan ceq balik KL hujung bulan ni . -.-'




dan memandangkan menjadi seorang penganggur setelah tamat belajar amatlah tidak sesedap dari memakan anggur membesarkan lemak lemak , maka dengan sukacitanya ceq nakkkkk sangatttt jadi cikgu tu even sementara ! dapat ajar bebudak yang chomell chumill macam korang . hihi ^^




korang doa kan tau ceq dapat ! sayanggg koranggg ! ^^








mekasheh ya . jangan lupa datang lagi . :)




32 comments:

Mr. Straw said...

semoga menjadi guru yg baik..

Along Usop said...

baru tau makan anggur boleh besarkan lemak.. lalalala.. =p


gudlak tomato!.. =)

Maryam Fatanah said...

sy pon mohon jd ckgu smentara gak utk bulan 7 dan 8 nnt..bulan 5 smpai 6 prktikal..sy doakan kamu dpt jd ckg

Deeba Debab said...

semoga dpt jd cikgu. hehe :)
nnt anak murid panggil CIKGU TOMATO !
wahhh ~ so sweet <3

nik farina aishah.... :) said...

la nik baru nk datang pinang sambung belajar sis nak blik kl dah , hish tak dapat dating.. hehehe , good luck okay , jgn garang2 tau jadi cikgu .. hee

nik farina aishah.... :) said...

la nik baru nk datang pinang sambung belajar sis nak blik kl dah , hish tak dapat dating.. hehehe , good luck okay , jgn garang2 tau jadi cikgu .. hee

c-tea said...

huhu...boleh tu...kalau berusaha mesti boleh

Muslimah Optimis said...

hihi cikgu afiqah... jaga diri baik2 tau.. jangan jadi cikgu yang garang pulak..hihi

el-janna said...

waaaaaaaaaa bestnyee gudluck yee

Cik Cempaka said...

gud luck..mudah-mudahan rezki akan sampai kalau kita ikhlas..

=D

nadiemsharmz said...

chekgu tomat....hehehhe

best nye jadik chekgu....lalalla

JIJI YU said...

jangan disangka jadi guru itu senang tugasnya..muahah.tetibe je iklan pasal abang hensem eh..eheh..

cikpia said...

mesti budak2 suka..... dapat cikgu cute bangat!!!

Wani said...

Amin . mintak2 dapat :)

juicy X said...

alohhh xbest l;a erika dh nk blk kl...dh x utagha la nanti :(

chuu said...

cek tomato nih blajo kat mane kat penang tuh @____@

tomatokering :) said...

@Mr. Straw fuhh ang bg kata smgt kt aku noh ;p

tomatokering :) said...

@Along Usop huahaha buleh lah ! cube along try :P

tengs along !:D

tomatokering :) said...

@Maryam Fatanah wahhh yeke ? gudluk fatanah !

tomatokering :) said...

@Deeba Debab haha ! cikgu tomato ! ^^

tomatokering :) said...

@nik farina aishah.... :) hoho yeke gudluk dok kat penang ni ! ^^

ceq tak garang aih :P

tomatokering :) said...

@c-tea tengs ct ! hihi ^^

tomatokering :) said...

@Muslimah Optimis MO , sy baek macam MO ^^

tomatokering :) said...

@el-janna hihi tengs jenna ! ^^

tomatokering :) said...

@Cik Cempaka betol !! hihi ^^

tomatokering :) said...

@nadiemsharmz hye cikgu nadiem ! ^^

tomatokering :) said...

@JIJI YU haha klu susah tu satu cabaran ! :P

ehh hensem ke ? haha

tomatokering :) said...

@cikpia hihi , cikpia je yg suke :P

tomatokering :) said...

@Wani aminnn mudah2 han la wani ^^

tomatokering :) said...

@juicy X ehhh utara tetap di hati ^^

tomatokering :) said...

@chuu kat poli penang lah.. huhu

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

wah.... minat jadi cikgu ye???
okey OE doakan ada lagi kekosongan tu untuk kamu...
(n_n)

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome