4.05.2011

mama , cepat sihat ye :'(



assalamualaikum semua :)



terasa hati penuh kegumbiraan memandangkan kelas dalam seminggu ni langsung tak de tapi dibebani dengan assignment dan exam yang bakal tiba nanti . T_T mungkin ceq terpaksa tangguh dolu segala aktiviti sukarelawan dalam blog ni buat sementara waktu sehingga ceq tamat exam pada 20 haribulan 4 ni . :'(


harap sangat blog yang tak best ni ada jugak yang sudi datang nanti walaupun blog ni bukanlah blog pilihan korang semua . wuuu T_T
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

jam menunjukkan pukol 6.33 minit petang .



lagu katy perry perry membingitkan telinga bila ada orang call . --'



wahh ! mama call ! dengan penuh kegumbiraan tak sabar sabar nak angkat merasakan xperiance yang dipakai ni sangat susah untuk mengangkat call . betol tak kalau siapa yang guna tu ? huu --'


" iqa , lama tak call ? " oke terkedu sebentar mama cakap macam tu . T_T untuk pengetahuan korang semua , memang kitorang akan calling calling tiap tiap hari tanpa mengenal jemu di mana boipren pon kalah dalam list call kat henpon cabuk nih . --'


" sesungguhnya jika kita membuatkan ibu kita merindui kita , itu pon dah boleh menjadikan kita seorang anak yang derhaka "


teringat ceramah ustaz kat tibi dolu . --'


-- mama , baru semalam iqa tak telipon kan ? iqa mintak maaf sangat sangat . T_T

--mama rindu iqa ea ? nanti iqa balik ek ? nanti iqa pelok pelok cium cium mama

--mama jaga kesihatan tau . 

--mama jangan lupa makan ubat

--iqa rasa menyesal sangat tak telipon mama semalam sampai tak tahu mama demam. 

--mama maafkan iqa ea ? T_T




hati ni memang rasa bersalah sangat sangat sampai rasa macam tak de mood . tak de niat pon tak call mama semalam . huk T_T korang tolong doakan mama cepat sihat ye . suhu badan 111 semalam . tinggi sangat kan ? sob sob .


mama , iqa rinduuuu mama !!




mekasheh sudi doakan :')





41 comments:

c-tea said...

wah..demam teruk tu..

ct pun doakan makcik cepat senbuh ye...

perrydaus90 said...

jangan sedih2 tau...rilek ye

Adam Zulhilmi said...

mama... adam ade jgn risau... :)

perrydaus90 said...

jangan sedih2 tau...rilek ye

NiSha said...

doakn mama kamu.. sy pun sayang mama sy juga..

fRaMe+LenSeS said...

semoga mama cepat smbuh ya kamu.. kita sama2 doakan..

tapi, kamu bersalah menyebabkan nadh rdu mama jugak.. waaaaa.. s

Izamir Ridzwan said...

semoga ibu iqa bertambah sihat.. aminn

a n a . i z z t y said...

iqa nie anak yang baik....bagus2....sweet sangat...insyaAllah mama iqa cepat baik...kita semua doakan ye... :)

Chegu Zubir said...

bertuah mak die dpt anak cm die...hehehee

jom baca
Kasih Ibu Hingga Ke Akhirnya....

MiaDiera said...

semoga mama anda cepat sembuh,amin:)

tomatokering :) said...

@c-tea tau tak pa... demam trok sgt.. sob tengs ea.. :')

tomatokering :) said...

@perrydaus90 sedih la sbb tak kol mama smlm.. sob :(

tomatokering :) said...

@Adam Zulhilmi adam !! :'(

tomatokering :) said...

@NiSha tengs nisha sayangg :')

tomatokering :) said...

@fRaMe LenSeS tengs nadh :')

p belik penang la ni gak . huu

tomatokering :) said...

@Izamir Ridzwan tengs IR .. :')

tomatokering :) said...

@a n a . i z z t y tengs ana ... :')

nadiemsharmz said...

smoga mama cepat sehat....aminnnnn

cEmpAkA BirU said...

memang susah nak angkat pun. Masa mula2 beli dulu, fon bunyi, pastu x reti nak angkat...dah macam beruk baru dpt HP, time tu kat dlm kedai, malu giler..

Raji berkata said...

uish tiap2 ari eh kau call mak kau?
huhu ak yg sedih bce entry nih sbb xbuat cmtuh =.=

paper pun semoga mak kau cepat sihat
amin..

tomatokering :) said...

@MiaDiera tengs mia :')

tomatokering :) said...

@nadiemsharmz tengs nadiem.. :")

Anonymous said...

@cEmpAkA BirU hihi tau takpe.. malu je.. he

tomatokering :) said...

@Raji berkata hari2 la bro.. huu

tengs raji :')

Norhidayu Anuar said...

semoga mama cik tomatakering cpt sehat ya.. sma2 berdoa :)

JIJI YU said...

mama3..cepat smbuh..syafahallah

nadzli azlan said...

praying so that your mother will get better soon dear ;)

tomatokering :) said...

@Norhidayu Anuar tengs ayu :')

tomatokering :) said...

@JIJI YUaminn~tengs jiji :')

tomatokering :) said...

@nadzli azlan tengs laling .. hope so :')

HajarRasdi [BdkKck] said...

insyaAllah cepat sembuh.. aminn~

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

sabaq na..nant weekend ang balik r..aku doakan mak ang cepat shat =)

cik bahulu oren said...

smoga aunty cpt sht :)

Arol Mubin said...

Arol doakan semoga mama Cik Tomato cepat sembuh yeah! Amin. :)

Entri terbaru : Selangkah Ke Alam Yang Baru - Universiti / Matrikulasi :)

fyna said...

semoge mama kamoo cepat sembuh..
;)

yan_n.i.m said...

hihi.. same la kite stat exam pon 20.4.. huhu.. terpksa berpisah ngn blog jap.. kikikiki

aniswany said...

doakan mama iqa cepat sembuh..amin... ;)

kay_are said...

kesian mama kite.. harap cepat sembuh.. tapi pelik je.. suhu 111?? kelvin ke celcius? xkan 111 celcius kot? x logik tu..

AtiE aBduLLah said...

aik knp tinggi sgt..
cam tak logik eak sampai 111..
44 pon da consider high fever da kot..
emm tape tape...
semoga mama awak cepat semboh ye ;)

najihah sahami said...

alahai..siannya iqa sayam ni eh..sabar yea..t mama sihat la tu,

Anonymous said...

Enjoyed reading/following your page.Please keep it coming. Cheers!

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome