6.25.2011

"SEGMEN : Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari London"



assalamualaikum semua ^^


ouh abang ady ! *baca dengan nada gemah gemalai ye -..-''




ouh abg ady ! *lagi sekali gaya lemah lembut oke -..-''


ekceli dolu tak kenal pon abg ady ni sape . ingat artis . err tapi memang artis kan abg ady ? kehkeh *mau makan penampo sulung ni -..-'' 

first time kenal abang ady dekat SITU . bermula dari SITU lah bibit bibit percintaan antara saya dengan abang ady bermula . *dah merapu meraban tahap tenuk juling dah tahap nak kena penendang -..-'' sory abang ady , gurau gurau je . mahu blog tomato ni kena bengbengboom dengan orang ni nanti . hehehe ;p

jom korang ! kalau korang join nanti abang ady bagi kole kat korang . ehh ole-ole . sedikit kekompiusan ejaan . -..-''




mekasheh abang ady sudi bagi hadiah .
kalau tak menang pon nak hadiah jugak oke ^^






5 comments:

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Good luck! :)

JIJI YU said...

semoga ko dapat le gi london

alinac lover said...

gud luck

Aida Azryn said...

Gudluck bebeh! XD

zOeY zAu YaH said...

tomatokering yang comel dan abg edy yg gojes..eh saya x join ga dia so itu bkn bodek ok? haha..saya dh follow.tq sbb mai blog saya.

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome