6.28.2011

diet dengan nestle bliss yang super dupper nyummy .



moning lalings ! ^^


oke jangan terkejut hari ni nak buat bebanyak hupdate sampai korang pon mual tekak , loya macam ibu ibu baru mengandung selama seratuslimapulohenam minit . -..-''


hari ni , tomato nak share dengan korang mengenai minuman yang lazat lagi berkrim tanpa lemak dan sangat lah sesuai untuk korang yang rasa perot dah semakin membesar di bahagian hadapan . tapi kalau orang tanya kenapa besar korang cakap je benjol kena tumbok . -..-''


nie cap tropical & mixed fruits

nie stroberi masham tak berapa gemor dek tekak -..-''


epal & kiwi ni boleh tahan la rasa dia


tomato memang tak minum memasam ni -..-''


tadi sesaje lah gegodek tenet dengan sengaja mencari menda menda mengarot tapi berguna buat otak . melayan berukbeng yang agak tengah laju serupa the flash . celcom broadbeng terbaik and korang jangan lupa daftar dengan celcom oke . *pehhh promote pe plak -..-''

time tengah gegodek tomato ternampak lah cap cap nestle bliss ni . tak sangka pulak dah ada seblas rupanya nestle bliss ni . kan main sedap lah kalau minum , memang dah tak toleh toleh mamat omputih lagi kalau dapat minum menda alah ni .

tapi tomato rasa nestle boleh lah tambah lagi satu perisa bliss ni . tambah la perisa tomato kan . timun dah ada . tomato pon nak gak peymes . kan main sedap kalau dapat minum jus tomato pepagi . baru lah diet berkesan plus kulit muka cantik . *cettt muka tak licin licin pon -..-''

kalau sesape nak diet tu , tomato rasa sesuai minum nestle bliss ni . sebab kosong peratus lemak oke ! sistem penghadaman korang pon nanti akan jadi selancar lancarnya ala-ala lancer giteww .



mekasheh ya . ^^
selamat menyambut isra' mikraj :)




4 comments:

Edura Hanum said...

sy pun sangat suka minum air nie.
memang sedap.
tuk proses penghadaman pun elok juga

J.Syazwana said...

ni yogurt ke?
kalau yogurt tekak tak boleh terima lah.
heee

nashays said...

tom, dlm byk2 bliss tu aku pling gemo stoberi..yg lain tu...seksa nak telan..uhuhuuu..duhh tetiba teringin nak membliss..apsal laa kat sini xde bliss

saiazuan said...

untuk orng kurus sprti zuan, xperlu kn bliss.. huhu

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome