6.17.2011

barang pre-loved



assalamualaikum semua ^^


oke kali ni takdek nak mengarot pepanjang sebab mata bulat pon tetiba dah jadik sepet malam ni . -..-''


ceq bukan jual kereta ye -..-''



korang pernah beli barang pre-loved ? suka tak bebarang pre-loved ? agak agak kalau ceq pon jual bebarang pre-loved ni ada ke orang nak beli ek ? -..-''

rasa macam dah berlambak je bebaju . tapi macam sayang nak jual . kalau ada yang nak beli alhamdulillah la . kalau takde , kesian kat bebarang tuh terkepok kepok sampai berhabuk lah dalam lemari yang dah mampat tu . ngeh3 ~

ceq still dalam kegelapan lagi nak jual ke tak . kalau jadi nanti ceq upload lag gegambar . kalau takde , uplod gegambar gak . tapi gambar patong saja . kehkehkeh ,




sesudi lah datang lagi ye ^^




18 comments:

Bulan said...

saya nak beli! =p

vintage style ade x?

Aimifiqa said...

hehe. boleh je upload gmbr brg preloved items tu. manela taw ade yg bkenan kut ><

nadzli azlan said...

nak beli !!! :p

nuruashia ♥ said...

kalo ade yg bekenan why not dear eheh :)

el-janna said...

ala tomato tunjuk gambar la nnti ade je nkbeli:(

JIJI YU said...

hapekebenda lak pre loved tu

mizzkechique said...

klu sm saiz, sy nk beli!!!

meaw said...

saiz s ada tak,hehehe :P

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

cer je upload dulu mane tu kan ada ug brkenan..

Far8 budak baik said...

budak mate sepet wehh..
sudi nye dtg..
hahahaha..=p

NOOR FATIN said...

ala xde size pnya utk saya. ekekke

gigiAriEma said...

kalau cantik2 lagi mesti ada org beli tau. hehe. gigi pun nakkkkk

iDeaL cRazEe said...

lame x ngomen2 kt blog lalink i nie...aaauuww~

bedpet said...

try la upload. untung2 laku, dapat duit. hehe. upload yg cantik2 ye :))

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

upload gmbr pasti ramai nak beli

yusmahunny- said...

tomato, upload la photo, lau daah terpkat, mau beli , hehe

Muhd Fadil said...

baju laki2 ade tak? nak baju DOMO. takpun ANGRYBIRD. hehe

kay_are said...

kalau jual shawl, skarf.. saye just leh kirim salam je ye.. kirim order tarak =P

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome