6.27.2011

serious movie ni best sampai tengok berulang kali tanpa jemu .



assalamualaikum sayangs !
good ebening lalings ! ^^


baru lepas makan tanpa menggosok gigi yang sudah sedia putih macam beruang kutub utara memang merupakan satu nikmat dunia yang sangat mabeles . memang dah jadi tebiat sejak bayi merangkak lagi perangai huduh macam ni . -..-''

senyum biar tak nampak gigi untuk elakkan gigi dicuri nanti -..-''



teringat zaman sekolah dulu di mana dah memang lumrah cerita korea , taiwan jadi kegemaran bebudak tak cukup matang macam tomato ni . mana tak nye . bukan main hemsem dan kiut miut lagi dorang tu kalau nak dibandingkan dengan lady gagap . first time tomato gilos kepala hotak tengok cerita taiwan dengan korea sebab cerita cerita ni lah .


MVP VALENTINE

FULLHOUSE


dah seratoslimapulohenam kali tomato layan cerita ni . memang tak jemu jemu lah . time study dulu sanggup habiskan masa depan laptop dengan terbuntang bijik mata sambil buku tolak tepi buat buat baca kononnya . memang dah jadi kegemaran asal boring je bukak cerita ni walaupun ada doploh episod pon sanggup buang buang masa sewenangwenangnya macam buang sampah tepi longkang . -..-''

kalau korang tak pernah tengok kan , korang try lah tengok . kompem tak menyesal dah macam kena suntik dadah seratoslimapulohenam liter tau . memang soooo sweeett ......... melelehhhhh bak kata jelo malaysia teww . ;p


download : SINI



mekasheh ya . datang lagi tau . :)
sebarang aduan sila kemukakan di ruangan tomato golek golek ;P




19 comments:

mumui said...

Lau pasal cete korea mmg sanggup tolak buku ke tepi juga..hehe

Bulan said...

sesegar ijau daun pudina tak gitu tom.eheee

Cik Asma BLuppy said...

serius best gile full house. xpuas tgk....

1lagi drmam my girl. lee junki sngt cute=)

JIJI YU said...

haha..kenape la jiwa raga aku ni takleh layan citer korea.

saiazuan said...

mmang fav ctr fullhouse tu.. mvp valentine xpenah tgk..


latest work
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html

PinKy MoMMa said...

full house tu lagu pun best..
lagi satu sis suka tgk cite latino..mis tress hermanas..

benci kalau ada kelas petang hahaha

nuruashia ♥ said...

bahahah..betul tu kalo cerite korea mmg rela lepas yg lain wokk

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

oh samalah kita... OE pun suka jugak tengok cerita nie..
dua2 pun suka...
yang atas tu, dulu waktu sekolah...
yang full house pun waktu sekolah sampai sekarang...
kalau ada mesti nak tengok jugak...
(n_n)

M√©uzAngelo™ XXIII said...

full house ni dh lme dh.. terai tgk Secret Garden.. boleh tahan gak.. :D

M√©uzAngelo™ XXIII said...

terai link ni, bersepah series dgn muvi :)

http://princessmiamalaysia.blogspot.com/

Nurul Jannah said...

aaa..citer ni mmg best teramat..huhu

aniswany said...

FULL HOUSE !___! cek sukaaaa

Elie Lily said...

fullhouse mmg terbaik! :p

Rtp Farra Arisha said...

fullhouse mmg da'great! :)

bedpet said...

aigoooo! fullhouse mmg terbaek dari ladang tomato wa cakap lu. kan kan. hihi


btw, shawl biru tu sgt cantek :D

Raji and Yeen said...

fullhouse mmg trbaek owh.. :D ,i loikee..hikhikhik

nadiem sharmz said...

masa kanak2 rebina dulu kala minat gak..sejak 2 menjak besau nih kureng minat dah keroa2 bgai...layan chite mlayu je..lalallala

Cikya said...

Tom,

layan jugak korea, tapi kena tegok hero heroin jugak..kalau tak hensem cantik, kureng sikit..
+, yoo hee the witch best. :D

lagi, kalau perempuan jahat dalam cite korea, rasa nak lempang-lempang je bila tengok..hahaha

kay_are said...

yang mvp valentine tu takde r layan sangat tapi yang full house.. setuju!! memang tengok juta kali pun takde hal.. ulang banyak kali pun.. part yang lawak mesti gelak gak lagi.. hee

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome