6.15.2011

happy birthday to me , abah and adik !



assalamualaikum laling semua ! ^^,


pada tanggal 15 JUN lahirlah seorang bayi chomel yang sampai sekarang chomelnya di muka bumi ini dengan izin-NYA iaitu ...... SAYA ! mekasheh mama sebab dah lahirkan anakmu yang manja ini . pengorbananmu sangat anakmu hargai . ^^,

kalau korang nak tahu , 15 JUN semalam , besday ABAH and my kazen . then 14 JUN pulak beday ADIK . best tak ? jimat duit nak beli kek kan ? hahaha , padahal ADIK sorang tu nak kek sesorang je . mesti kena sambut dia punya sesorang . ngada ngada . macam nak bagi hadiah heels je sumbat dalam mulut .

apa apa pon , tiap-tiap tahun memang kitorang akan sambut sekali . sekali dengan HARI BAPA . amacam ? ada lagi jimat tak ? hadiah pon beli satu je . tayah bebanyak . haha *kijam punya anak ;p 

tahun ni tak dapat banyak hadiah la . sebab dah duduk rumah habis belajar . teringat zaman sekolah, kan main banyak hadiah dapat . wahai kengkawan ku yang tersayang , sila POS hadiah beta di alamat seperti yang tertera di skrin laptop anda ye . hihi ,


hadiah kasut chomelll and tabung dari abah n kakak . *perli suruh menabung le tewww -..-''


banyak lagi cerita nak cerita kat korang ! haha , gedik kan . biar lah , terlalu happy hari ni sampai nak buat seratuslimapilohenam entri pasal beday je . ;p

apa apa pon , korang doakan semua yang terbaik untuk ceq , abah dan adik ceq ye . ^^


mekasheh ya . jangan lupa datang lagi tau .
banyak lagi cerita nak cerita kat korang . ^^
pastu jangan lupa wish serta hadiah sekali . haha ;p





5 comments:

sarah mohamad said...

salah salah salah infooo. ngupanya birthday cik tomatooo. happpy birthday dearrr :) semoga cik tomato cepat2 kawen. boleh? :)

nanakimie said...

happy belated bufday dear:)

faiz amir said...

happy bufday . comey adiahnya =)

JIJI YU said...

eid milad saeid

CikHaniBhulat said...

comel nye kasut...hepy belated bufday dear!

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome