6.12.2011

ouh thank you nuffnang ! ^^,



assalamualaikum semua ^^,


takde mood ahh nak panggil korang laling sekarang . sebab korang tak panggil ceq camtu pon . huahaha ;p bertimbun timbun idea ceq nak hupdate nih . tapi sabo sabo . banyak masa lagi . ;p bukan main tetiba ada berbakul bakul idea datang macam tomato bergolek golek dengan gumbira . *apa rupa lah tomato gumbira tu ek . -..-''


ceq sekarang sedang dalam mood "thank you nuffnang!" :D
bukan sebab dapat BE , bukan sebab BE jadik ME . erkkk , tapi sebab nuffnang sudi menaikkan duplohlimasen earning ceq . haha ! tu pon nak kecoh . -..-''


nak kecoh jugak sebab nak suruh nuffnang "plish naikkan menjadi duplohlimaratusringgitmalaysia wahai nuffnang!" ;p


siapa tak kisah kalau nuffnang tak bagi duit ? siapa tak suka hari hari check "wahh bertambah jugak duit aku.alhamdulillah." tipu lah kan . at least ada jugak duit saku buleh letak dalam purse yang dah kempis tu . lagi lagi pesara macam ceq ni . dah tentu lah nak merasa jugak duit kan . asyik mintak duit mama abah je tak malu ke . -..-''


dolu dolu memang ceq tak kisah langsung pasal nuffnang nie . "lantak lah kau ada berapa sen pon . ada aku kisah ?" *mungkin sebab tu nuffnang stop kan earning berbulan bulan kot . -..-'' tapi lelama ceq tengok teliti menilik semua bloggers yang ada kat seantero malaysia ni , semua cakap pasal nuffnang nuffnang nuffnang . seronok pulak ceq dengar . kekeke ;p


walau tak banyak mana pon tapi alhamdulillah ada lah jugak rezeki . padan lah dengan tak selalu blogwalking . semua gara gara internet yang langsung tak bagi sokongan and kerelaan ceq nak jengjalan . lagi satu masalah dashboard ibarat papan putih yang sangat menggeramkan ! mana lah tak teruk trafik . dah menjunam kalah ketinggian bukit broga dah . T_T



bebel sesorang : tadi ada mamat perasan hemsem ni tanya , join GA dapat apa ? adehh dapat hadiah lah incik abang oii . -..-''





mekasheh ya . jangan lupa datang lagi tau . :)
idea berlonggok tu taknak cite lagi . esok esok pulak ;p





15 comments:

norsharmila said...

kalau tukar jadi rupiah, banyak la ckit bunyi nilai 25 sen tu ;p

saiazuan said...

hebat la kamu ni.. huhu ;p

MR. MIND said...

apalagi share2 lah, hehehe

aishah said...

bestnya2...tahniah..=)

CikHaniBhulat said...

syok la dpt duit..jom share jom..hehe =]

strawberrycincau said...

BE laling tomato berape ?? hehehe..

Cik Asma BLuppy said...

wah.. byk tu. hehe^^

zanafahmi said...

haha...nuffnang tomato bulat pun naik sikit, ciput je, ok la dari takde langsung kan?
tahniah utk tomato kering, simpan tau utk belanja kawin!

MamaEma said...

bulih tambah tanaman tomato iye tak?

hehehehe...TAHNIAH!!!

meaw said...

puyooooooooooo! lanje woiii

JIJI YU said...

banyak ke duit ko..meh kautim2 ngn aku pas tu kita g tambah lemak kat mane2....aku kan hensem

Mr. Straw said...

eleh..aku dapat beratusjutasen tapi tak kecoh mcm hg..hahahhahahaha..nuffnang kedekut ngn ok...aku tgk xpenah naik pon..hahhahaha..paras yg sama..ntah tahun bila nak naik aku pon tak tau..hahahaha..

PinKy MoMMa said...

best best hehe ^_^
jom blnja eskem mc D satu adik ;)

sarah mohamad said...

jeles ni dgn cik tomato! earnings naikkkk! me dah la BE semua jadik ME. tapi earnings2 tak naik2 jugak :(

kay_are said...

lame dah tak cek nuffnang so taktau r ape status sekarang ni.. huu ape pun.. best2.. aiskrim soda satu ye =P

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome