6.02.2011

tengah usha baju pengantin pasal dah gatal nak kahwin . ^^'



assalamualaikum laling semua ^^


wahh semenjak dua menjak ni kemain senang hati lah . nak kata berbunga-bunga riang mana ada orang sudi bagi bunga . tension dengan kerja ? lagi takde . tapi tensen dengan rutin harian ada . err merepek sudah gara gara tidur lambat dan perot bulat dah kosong menangis nangis mintak isi aiskrim dalam peti ais . *harapan lah kalau target nak kurus macam ni kan . :P


ekceli ceq dah nak kahwin tak lama lagi . *cepatlah seth minang aku . haha ! habis wabak nora elena muncul pulak kan . sebab seth lah ceq dah gatal nak kahwin nih . salah kau seth !


 ceq dah call pokcik google cakap nak pinjam gambaq sat -.-'

adoy , kena tunggu slim dulu . -..-''


agak agak nak warna apa ek . *kompius dah ni . -..-''



sweet jugak sexy nih . haha


baju nikah pulak cane ek . ^^,

huish , kalah kate middleton kalau ceq pakai camni . -..-''



i am cinderella ! ^^,


pehh , silap silap ada rimau singgah kenduri kang . -..-''



pehh amacam ? puas dah tengok gambar ? ceq tak puas lagi . haha ! korang , mana ada ceq gatal nak kahwin lah . *tipu -.-''  ekceli ceq tengah tengok plus usha usha sketches baju baju yang ada dekat pokcik google tu hah . tengah tengok and belajar cane dorang sketch bebaju lelawa tuh sampai nafsu miang keladi timbul . pantang syaiton nih . shuhhh .


kalau ikut semua yang ceq save setelah call pokcik gugel tadi ceq nak letak dalam blog ni . tapi tak berdaya dah pasai mata mintak pejam untuk mengelakkan daripada lapar berpanjangan dan rasa perot dah tak ketahuan nih . wuuu T_T





mekasheh ya . jangan lupa datang lagi tau ! :D
asal lah keybod ni nak tekan urup B punya payah . -..-''
nak kena usha sketches sandra punya pulak nih . ^^





18 comments:

Norliyana Kartini said...

suka first sketch tu. cantikkkk ^^

zacky ~786~ said...

wohoo ~ wa3.. kanmain lagi eh ceq tomato.. hehee..

safiyyah osman said...

suka design baju yang no 4 tue..cantik:)...

mizzkechique said...

wahh, high mentenen ni..

twinkle twinkle said...

ahha,,comel sungguh skecth ni

sarah mohamad said...

sekarang banyak stail yg ala2 kembang kat bawah. cantik dan sweet :)

ps: adakah cik tomato berura2 mahu bertunang? hiks

gigiAriEma said...

wahhh3.....
pandai noh cek kak nih berangan sat.. hihi..
yg ala2 cndrella tuh cunnn.. :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

psttt..cikmoon pun klu g shopping kat kedai kain..asyik duk usha baju pengantin je... ngee~

cikpia said...

argh!!! nak pakai baju kawen!!!! he he.....

JIJI YU said...

hoohohoh..dasat gak nnti ko kawen ti.

~eZmALiZa~ said...

amboi-amboi budak kecik nie kannn..dah gatai nak kawen pulak dia nieeee.....

hahaha..calon dah ade lettewww...hahaha :D

tp kan, kite pon ade rase mnde yg same laaa...ada rasa mahu kawen juge..hahaha :D

tapi belum sampai tahap wajib kahwin okeee....hahahaha :D

CutieIntan said...

sukew yang nombor 4 tu..macam menarik jer...huhuhuhu....

Fariza said...

hik3.
cntik2 kan dress tersebut.
x kisah jika nk prepare awal.
lg bgus tau. :)
sy prepare 2 thn awal sblm berlangsung.
lg senang n relax je buat semua.
tkt juga tiba2 kena kawin, at least, ada benda nk backup.
hik3.

Novelgurl said...

Seth lagi..atoyaii ~
cntik rh baju pengantin tuh..lawo2.
Cik tomato kuruskn bdn lg sikit genti dpt pakai..lalala larikkk ~

nadzli azlan said...

eleh , menafikan pulak tak gatal nk kawen , ckp suri rumah sepenuh masa ! HAHHAAH ! :p

Rtp Farra Arisha said...

ahhh arisha suka semua design tu, boleh takk? hahaha!

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

aku nak pakai tuxedo!..haha

♥ LULU ♥ said...

cantikkknyaaa...semua cntik!

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome