6.25.2011

lagu berhantu .



assalamualaikum lalings semua . ^^


kerinduan menghupdate sangat meluap luap bagaikan lava gunung berapi bila tibanya pepagi macam ni . memang dah jadi kegemaran tomato menghupdate belog time time macam ni kalau korang perasan . *mana ada yang perasan -..-''

pagi pagi macam ni la nak cerita hantu hantu kan ? syioknya . ^^ *gilos . korang ingat peladang tomato ni walaupon comot takot hantu keww ? hantu yang takot ada la . *jari terketar badan menggigil sambil menjeling jeling tingkap -..-''

dup dap dup dap jantung gua T_T


auuu cakkk ! elehh tomato tahu korang yang takot kan ? kan ? mesti korang tak berani klik tengok tajuk . mesti semua komen pagi besok je . *padahal time nie ramai dah tido -..-''

 jom jom siapa yang berani berani tu meh lah klik klik kat apa yang ada kat belog ni . yang pasti belog tomatokering ni bukan berhantu ek . tiada sebarang belaan yang dibenarkan masuk kat sini sama sekali sebab belog ni ada security guard yang perot ke depan dan bermisai kucing .


nak tengok hantu ? : KLIK SINI
nak dengar lagu berhantu ? : KLIK SINI


haaa amacam ? korang klik tak ? siapa tak klik penakot ! wekkk *sambil jelir lidah tangan kat pipi ;p seyes lagu tu buatkan tomato asyik nak dengar je . macam dah kena mandrem dengan pak bomoh kampung sepat je T_T


bebel sesorang : asal rasa gedik je tomato tomato ni ? oke ke ? 



err nak tido ni jangan mimpi bebukan dah . T_T
ehh mana ada hantu lah . zzzzzzz 
suriram ram ram buai laju laju ;)




17 comments:

bedpet said...

haha. gamba hantu tu buat rasa nak ketawa sambil kunyah tomato je. hihihihi

Muhd Fadil said...

tomato... wlwpun kita dah lama bercinta, tapi tomen baru je folo tomato.

# ingatkan selamani dah folo. huhuu

Mr.Oren said...

tomato make oren tajut la..haish~

saiazuan said...

hahahaa meaw ckp tomato g..

nadzli azlan said...

mereng teruk dah budak nih !! T.T


somebody help her plishhhhhh ~

JIJI YU said...

semalam hantu tumpang aku naek motor..

Nurul Jannah said...

haha..taknak klik la..cam seram je..huhu

cik hani said...

ngeri tkt gambar antu tu.. takut..

►AdamXis◄ said...

assalam...hehehe.duk mamai ka apa nie?karang dtg sungguh baru tau.kah3

Latest : ►Informasi : WhoCalledMe? Report Nombor Hantu

najihah sahami said...

haha..xberani nk tekan walaupun dh siang. :P

Cikya said...

lagu berhantu cikya sekarang..
Iklan myvi yg terbaru.
Okeh, bukan lagu, jingle je..
Asyik duk ulang je.. Hahaha

meaw said...

hahahaha! hantu tu macam muka awak lah :P

amna said...

tehe.. bergetaq jari ye. kalau jam jam time awak update blog tu mmg masa mereka. belum tntu deme ade kt tingkap2 ntah2 ada bawah katil ke.. atas almari ke kan.. haha

delarocha said...

saya tak klik... haha

nadiem sharmz said...

huhuhu...seram amat lah hantu itu...

ツ mIsS NaDEa ツ said...

wahh !
lagu antu ?

iwan_dextrous said...

lorh...

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome