5.26.2011

suka hati je nak menunjuk header baru kau yang konon harga RM2000 tu ek ! -.-'



assalamualaikum laling semua ^^


hamboih ~ panjang bebenor pulok tajuk entri ni ye . tak pernah pernah tajuk entri panjang dari isi entri . *dusta sungguh . tapi korang jangan silap baca pulak . sila baca tajuk entri tu dengan nada lemah gemalai lagi lembut mengalahkan rambut model iklan sunsilk oke .


ceq nak mengutuk ni . kalau korang tak nak baca tak pe . tapi kalau dah terbaca sila komen di ruangan tomato golek golek . nanti ceq bagi pri tomato tuh . lalala ~ 


korang tengok gambar gambar kat bawah ni dan baca dengan penuh emosi ye . 


ni header pertama ceq dulu . disebabkan first time buat blog kan , mana lah tau menda alah semua ni . kemain chomel lah sangat kan header ni . ceq pilih HTF nie sebab ceq sangat sukak dengan katon ni damn much !



ni pulak header kedua ceq . ekceli ni watermark tapi memandai buat header kan . maklumlah dolu dolu kepingin sangat nak ada header . *pehh desperate housewife sungguh -.-' yang ni kak nadia buatkan . chomel kan kan kan ? *siapa tak cakap YE ceq pukol laju laju .



tadaaa ! yang ni memang ceq paling sukak lah ! memang kebabom bagi ceq . ni pon atas belas kasihan orang sambil buat muka seposen hati kering dan tak segan silu sambil tutup muka dekat tuan punya belog ni . haish nasib baik tuan punya belog termakan pujuk rayu ceq . haha ! :P


hasil titik peluh memalam sampai ke pagi dengan mendownload dan mempelajari tutorial adobe yang tak tahan beno susahnya akhirnya header ni yang dapat ceq buat ! *baca dengan satu nafas je oke . pehh konon cantik dari dulu lah header tu kan . berlagak nak buat sendiri . -.-'


haaa , yang ni pon hasil titik tak berpeluh malam tadi buat . simple je . tak tahu lah ceq apa motif rerama 4 ketol tuh menempek kan . kalau ikut nak halau je sebab rerama tu takleh nak bergerak macam budak cinonet nih . tapi tak sampai hati nak halau . dan ni lah header yang harga RM2000 tuh ! 


sebab tukar header berharga RM2000 :

-- bosan tengok belog macam tak bernyawa . 

-- seriously rasa malu menempek muka besar tu .

-- seriously malu bila orang bukak belog je tengok muka yang konon chumil tuh. huhuk

-- saja nak test buat header sendiri . *ye tahu lah buruk -.-'



demikian sahaja sebab sebab nya . semua sebab tu tiada kaitan dengan awak awak semua ye . hehe , harga RM2000 tu memandai je kan letak . bukan apa , tengok dah setakat 6 bulan 2 minggu satu hari ni , ceq ada 2000 lebih follower . alhamdulillah setakat ni ceq bahagia dengan semua follower ceq . wahh gitu . ^^

setakat ni jugak ceq sayang korang tau . kalau buleh hari hari nak jenjalan kat 2000 lebih belog yang ada dengan hingus meleleh leleh . tapi . . . ceq hanya manusia biasa yang juga terpaksa melakukan rutin harian yang luar biasa hari hari . hehe


errr sory korang tak sedar membebel lama sangat . haish , orang pendiam macam ni lah kan . hehe



mekasheh lah korang sanggup baca bebelan ceq . 
bukan senang nak bebel pepanjang nih . :P
sampai sekarang carik gambar tomato cecantik tak jumpajumpa -.-'



39 comments:

M Fizan said...

lalala..header baru cik tomato ttap chantek :)
nak beli lar klau hrga rm3juta pn ..hehe

http://aniesandyou.blogspot.com said...

tahniah!

nnt bleh challange hanis z nyer follower ye

Serius hot! WFTXO@#$%&*!

JIJI YU said...

kretip nye ko weh..cemburu aku

tikin said...

comel header bru tu..hihi :)

~eZmALiZa~ said...

ye saye la org yg snggup bace bebelan awak tomatokering :P header yg comel :) buatkan kite satu boleh :)

shazleenhairuddins said...

header cool ^^

J.Syazwana said...

nak tomato free nak buat sambal belacan. weeee :P

Hannani said...

yah! suke header baru nie! :D

nadia ar-rumaisha said...

akak suka yg number 4 sbb ader gambar mudak comel tomato neh... yg latest neh pn ok dear....

peep said...

wah lawo2.. header saye mcm hantu je.. haha :)

tomatokering :) said...

@M Fizan hamboihh perli ke hape.. heh

tomatokering :) said...

@http://aniesandyou.blogspot.com wahh kite main celen2 plak ek.hehe

tomatokering :) said...

@JIJI YU yeke , ko lg kretip . haha :P

tomatokering :) said...

@tikin mekaseh tikin ^^

tomatokering :) said...

@~eZmALiZa~ mekaseh ezma .. kalau nak belanja kite ayam gorg dlu :P

tomatokering :) said...

@shazleenhairuddins mekasheh misi .. hii

tomatokering :) said...

@J.Syazwana wahh belacan ! auww ~ :p

tomatokering :) said...

@Hannani tengs nani cyg ^^

tomatokering :) said...

@nadia ar-rumaisha hihi tapi sy malu la buh yg tu kak .. hehe

tomatokering :) said...

@peep hoihh ade cakap camtuh .. lawo juge lah ! :)

meaw said...

nak satu nak satu,malas ah nak belajar buat sendiri! *jangan cakap suh lanje,dua kupang hado......

SANDRA AZWAN said...

semua cantik!;-)

SANDRA AZWAN said...

Hi Cik tomato..feel free to join my special contest...details at my blog. Thanks..;-)

fRaMe+LenSeS said...

waahhhh hebakkk.. hebakkk. :P

nadiemsharmz said...

ceq wat header xsiap2 nih....xtau nk wat cane dah....huhuhu

sya hassan said...

header harga 2K?? wah.. xpernah dibuat org,,harharhar

akid said...

2k??? Wekkkk tanak percaya! :P

Hanny said...

cik tomato bole buatkan header utk sye tak??

Puteri Iqa Izyan said...

header yang mula-mula seram gila. haha

Puteri Iqa Izyan said...

header yang mula-mula seram gila. haha

[sutera kasih] said...

chanteklah header baru ni..suka2 :)

Solihin Zubir said...

header HTF tu ganaz.. haha..
ala... okla tu kan.. ada jugak inisiatif nk cuba buat sindri.. heheh..

farasakura said...

woahh sume comel2...tlg la buat satu utk FS ^_________^

hehehe cik tomatodi tag tau XD
http://miszfarasakura.blogspot.com/2011/05/segmen-nizam-ijam-nak-tolong-promote.html

saiazuan said...

kreatif tomato kering membuat header..hehe

Pakcu Sofi said...

tiap2 bulan tukar header jom..haha

kay_are said...

dah banyak kali tukar header r cik tomato ni.. baru r tau.. yang latest ni simple je.. tapi kurang something r.. xde tomato.. =P

nuruashia ♥ said...

header saTUUUU PLEASEEEE EHEHHEHE

amna said...

semua koleksi cik tomato cute n sangat smart :)

Deeba Debab said...

simple n nice :)

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome