5.25.2011

kadang-kadang berdiam diri lebih baik daripada berkata-kata :)



assalamualaikum semua ^^


huwaaa ~ sekarang ceq dah jadik macam chipsmore lah . kejap ada kejap tak de . blog pon tak hupdate . tak dek rasa kasih sayang langsung kan . huhu 


bukan tak nak hupdate , tapi banyak sangat lah benda nak buat . *padahal makan tidur je kat rumah . -.-' last hupdate minggu lepas kan . terok betol lah ! grrr ...


kesian korang dah follow follow , blogwalking . tapi jangan risau . lepas nie ceq akan merajinkan diri untuk blogwalking dan follow semua blog secara pukal dengan menaiki kapal selam . kekekek :P


sekarang , masa yang baik dan sesuai untuk ceq bangkit balik dalam hidup and dalam blogging kan . wahh poyo pulak kan . -.-' 
dah lama sangat ceq diam diri . bukan apa , kadang kadang kita perlu dan kena berdiam diri untuk muhasabah balik diri sendiri kan . kalau setakat bercakap je no point tak guna jugak kan . hehe , 



time to wake up ! go go chayok ! ^^





mekasheh ya . jangan lupa datang lagi tau . ^^




15 comments:

mizzkechique said...

cik tom ni bukan berdiam diri jer, tapi menghilang..hehehe

Ashraf Jalil said...

gudluck! hati2 drive kapal selam..hahahah!

http://aniesandyou.blogspot.com said...

cik tomato, title entry ni ada maksud yg tersirat ep utk org yg bakal dirisik ;-)

Serius hot! WFTXO@#$%&*!

Nurulbadiah Lai said...

damn true darling

nub said...

zzz. ok x becakap boleh tidoq. haha

cik ayin said...

yeahh..kadang2 diam diri lebih baek.. :)

JIJI YU said...

tu die..tomato kering kembali bersuara setelah lama berdiam tanpa sebarang kata

cikpia said...

entri nie mengingatkan aku dah tak hapdet blog seminggu lebey dah.... he he....

NOOR FATIN said...

bangun2!! hehe

saiazuan said...

lebih baik tido kan..hehe

saiazuan said...

lebh baik tido kan.. hehe

jia said...

hai... dah lama tak nampak awak..
betul2.. jia sokong..
lebih baik diam dari berkata kata..
nice.. :)

Cik NuRuN said...

aww ~ sama lah kita . malas sgt nk update belog T_T

AiDa AzRyN said...

yeay! chayok2! ;)

sarah mohamad said...

bercakap apabila perlu je. dan lebih baik berdiam diri. orang pun dah boleh menilai personaliti kita melalui cara kita bercakap kan. hiks

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome