5.25.2011

macam mana kalau korang kena kacau dengan laki orang -.-'



assalamualaikum laling semua ^^


semua yang diceritakan di bawah adalah berdasarkan pengalaman sesuatu , ehh seseorang yang dirahsiakan identiti nya . maka tiada kaitan dengan awak awak semua ye . cuma nak mintak pendapat je andai kata korang pernah alami situasi macam ni . hehe ^^


iklan jap : must right klik oke :)

putera raja hemsem *jangan kembang semangkok :P

&

budak takde lesung pipit *sweet simply blog :)




situasi dia macam ni : 

--> korang balik lah kampung kan , then ada pulak sorang sepupu korang yang memang dah korang tak penah jumpa . kecik kecik dolu ada lah kot kan . tapi memang korang tak kenal lah kan . *err terok tak kenal sepupu sendiri . -.-'

--> then , sepupu korang tu tegur tegur lah korang . nama pon sepupu kan . takkan nak sombong kan . heh , pastu , last sebelum balik dia mintak nombor korang . korang pon bagi lah kan . dah sepupu , apa apa nanti senang lah nak contact right ?

--> after dia balik je , dia terus mesej korang . err *agak tak sedap hati lah kan . sebab lain macam . korang balas biasa biasa jela kan . makin lama makin kerap pulak dia mesej . pehh , ingat kedit penat penat topup untuk dia je ke ? cett -.-'

--> masalahnya , first , dah la sepupu korang . then , suami orang . sampai memalam pon dok hantar mesej takde keje lain ke . grr . kalau ikutkan hati nak hempuk je kan . nasib baik dia dah tua . haha *ehh aku pulak yang emosi . :P

--> orang yang dirahsiakan identiti tu memang tak balas segala mesej dari PAKCIK tu sebab awal awal dah rasa lain macam kan . rasa rasa dua tiga mesej je orang yang dirahsiakan identiti tu balas mesej PAKCIK tu . tapi sampai sekarang PAKCIK tu tak faham bahasa ke ganggu orang memalam . pergilah tidur dengan anak bini teww . -.-'



korang bayangkan situasi korang macam situasi kat atas . apa yang korang buat ? sila luahkan di ruangan tomato golek golek di bawah .


kalau i lah , tak kuasa nak melayan . kalau macam tomkrus ke , jonydepp ke nak jugak i layan . auww ~



mekasheh ye sudi jugak korang baca sampai habis .
habis tak ? kantoii . hihi :P





15 comments:

Erin Azizan said...

tak payah layan. suami org kot bahaya tuuu

meaw said...

identiti tu aku tau sape dia,waka waka eh eh :P


kalau aku layan je, tapi paling penting macam aaron aziz je ah aku layan.... -..-"

iDeaL cRazEe said...

so far xpnah lg ade laki owg kcau kitewwww ;D

iZ-oNe! said...

dia nk tmbah slOt kot cm saleh yakOb..hahaa~

cik ayin said...

buat tak tau jela..gatal betol la da ada bini pun..aishhh

Munirah said...

buat budussssss saje

EpoLįƒ¦siKunang2 said...

Waa.. ni yang nak jeles ni. Oww curang naa.. Jeles ni.. ahak ;p

sarah mohamad said...

kalau saya pun takkan reply semua msgs tuu. lama2 nanti dia akan stop la :)

cik hani said...

abaikan je..
wat dono..

hihik

J.Syazwana said...

yap buat budusss sajork.
hehehe :P

p!q4h b@guss said...

mcm tom kurus ka jony dip ka kalau laki org takyah cari bala.. ye x?? hehe

alinac lover said...

xyah layan..xde slera hahha

kay_are said...

bagi je penampo laju2.. x pun tunjuk mesej2 tu kat isteri die.. bagi kne sedas dua ngan wife die tu.. lol!

nurhamizatulzullraooh said...

As'salam cma nk bkngsi pgalamn..mmg sblm ni adala jgk knal dgn suami org tp sy xcari dia..dia yg cari sy kononnya dia nk wat adik angkt ntahla ayat kata xada adik pompuan ntah nape sy cair jd trma plawa'n dia..lps 2 sy ada bbual dgn seorg laki yg lain dia cmbru,sy rsa mcm plik la plak nape dia msti cmbru?sy bknnya istri,kksih dll lg cma adik angkt sikap dia lain wat sy rsa xslesa jd sy sdri yg mmtuskn phbungn 2..pknaln kami bgtu sngkat cma sbln lbh sama dgn sy bkeja d psaraya 2:( 2 yg tbaik dr dia trs mgangu sy

tomatokering :) said...

@nurhamizatulzullraooh tengs miza sudi share .. mmg patut lah buat camtuh ..
tak pasal2 kite jgk yg kena nanti kan ..

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome