5.28.2011

raya nak dekat kan . jom nak paksa korang shopping ! :P



assalamualaikum laling semua ^^


apa la mimpi . raya pulak fikir . puasa ganti dah sudah bayar ke belom entah . fikir seronok seronok je nak raya ek korang nih . *korang jugak jadik mangsa . kekeke :P


lai lai lai rapat rapat dengan ceq . ceq nak tunjuk barang baik punya . kompem tak menyesal kalau tengok . sangat cantekk maa . sukak sukak tau ! ^^

















hoisshhh ya ampun . post bebanyak gambar kat sini membuak buak nafsu ceq gara gara digoda syaitannirrajim . haha , mana tak nye , berkilau kilau meghelip habes .


seriously baju dia memang lawa lawa oke . ceq dah pergi kedai dia kat perak . perghh nasib baik peladang je , kalau jutawan mau ceq borong semua . hehe , baju dia pon ceq dah try pakai dan sangat selesa serta sangat cantik oke ! memang kalau korang pakai korang akan terasa cantik sangat ! yang penting rasa kurus . err ><'


harga pon berpatutan . kan dah nak raya kan . apa kata mana yang tak ada duit lagi tewww lekaih lah kumpul kumpul duit lebih sikit . dapat beli berpasang pasang sekali untuk ceq oke . nak komisen jugak . *err asal mintak kat korang pulak kan . hehe ,


jom lah korang shopping shopping kat sini . nama pon dah cantekk dah ni . baju baju dia lagi cantekk tau . korang boleh deal deal dengan akak ni . akak ni cousin ceq sebenarnya . hehe ^^





mekasheh sudi shopping ye . hihi ^^
err untuk laki takdek la . sory . hehe
dah aim satu dah untuk raya ni . ^^






17 comments:

Hanny said...

better ceq pn kumpul duet beli ipad..lg bgus :p

SoPHiEa ZaaRa said...

cantik gak eh.. neway, im a newbie.. just drop by at ur blog. keep in touch ;-)

SoPHiEa ZaaRa said...

Cantik gak eh. Neway im a newbie here. Just drop by ur blog. keep in touch ya~ ;-)

EpoLįƒ¦siKunang2 said...

Alaa.. saiz Epol tak da pulak.. tak jadi lah. boleh gitu? ahak ;p

farasakura said...

comelnyerr...FS tengok survey2 baju raye warna biru turqouise..ada x?? ^_____^

sarah mohamad said...

Ccantik2 semua! header dgn background cute la cik tomato. hiks

cik ayin said...

jom beli!!

JIJI YU said...

aku pon cam berkenan jugak ni

selipar biru said...

wahhh!! sy kena shopping nI!

Mama Zharfan said...

jap lg me terjah utk cuci2 mata hehe

twinkle twinkle said...

huhu xsedar raye lagi bape bulan je ek

farasakura said...

cik tomato kena tag lagi..feewitt ^___^
http://miszfarasakura.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-belogfarr.html

meaw said...

mocik,nak kaler putih tu....nak sepuluh :P

Pembawa_Wacana said...

cantik baju nie.... ape lagi... promote la di iklan blog aku...hehehe.

nuruashia ♥ said...

the red is the nicest one hehehe

dayang said...

mak aii..cantik nya..yg pink tu gojes gitu..da ada da baju raya 3..beli la banyak2 awk..hehe..

Aqilah Nur said...

tak mcm awal sgt ke nk shopping raya?hehe

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome